INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Cosmin Moți tocmai a semnat pe doi ani: „Echipa inimii mele”

34 de goluri înscrise are Moți pentru Ludogorets
34 de goluri înscrise are Moți pentru Ludogorets

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2020 15:09

Dacă își va duce noul contract până la capăt, Cosmin Moți (35 de ani, fundaș central) va juca un deceniu la Ludogorets Razgrad. Are o țintă clară: „Vreau să pun o stea pe tricou, steaua celor zece titluri”.

„Tricolorii" se simt excelent la Ludogorets. La o distanță de o zi, și Keșeru, și Moți și-au prelungit contractele la campioana Bulgariei.

  • Ieri, Claudiu a semnat pe încă două sezoane. „Sunt aici de cinci ani și parcă m-am născut aici în fotbal. Mai am încă multe de oferit. Probabil mă voi retrage la Ludogoreț", a spus atacantul în vârstă de 33 de ani și jumătate. Keșeru e golgeterul all-time al verzilor, alături de care a cucerit 6 trofee;
  • Astăzi, Cosmin a încheiat și el un nou acord, care îl va ține la Razgrad până pe 30 iunie 2022. Și are acum 35 de ani și jumătate!

Moți ar fi campion în fiecare an jucat în Bulgaria

„Sunt fericit, Ludogoreț este echipa inimii mele. Vreau să pun o stea pe tricou, steaua celor zece titluri. Aceasta e ținta mea. Vreau să-mi termin cariera la club". În acest sezon, formația bulgară ar putea câștiga al 9-lea campionat. Al 10-lea, în 2021. Iar Moți ar avea 9 titluri! Ar fi campion în fiecare sezon jucat în verde. 

Numele său e parte din istoria lui Ludogoreț. Datorită lui s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor, în 2014, după ce a transformat un penalty și a apărat două în fața Stelei la loviturile de departajare din play-off. De atunci, una dintre peluzele stadionului se numește Cosmin Moți.

120 de goluria marcat Keșeru în 200 de meciuri la Ludogoreț în toate competițiile

277de partide are Moți pentru campioana Bulgariei

VIDEO Cosmin Moți: „Am pariat! Puneam pe meciurile din Champions League”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cotele fotbaliștilor din Top 5 campionate se vor prăbuși! Pierderi URIAȘE dacă sezonul nu se reia

A sărbătorit prelungirea contractului masturbându-se în curte! Vecinii au anunțat poliția

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  06 Mai 2020, 22:37

Respect, Cosmin Moti !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează