INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fostul jucător de la Liverpool și Manchester City, declarații cutremurătoare: „Am pierdut tot, nu mai am nimic. În ultimii 6 ani am trăit ca un condamnat la moarte”

Craig Bellamy/ foto: Imago Images
Craig Bellamy/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 20:39 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 22:05

Craig Bellamy (43 de ani), fost atacant la Liverpool și Manchester City, a intrat în faliment și a oferit un sfat fotbaliștilor.

Fostul internațional galez a pierdut aproximativ 1,4 milioane de lire sterline, conform Wales Online. El ar fi pierdut toți banii pe care i-a investit în niște afaceri falimentare și avertizează tinerii jucători să aibă grijă cu cine se asociază și cine are grijă de banii lor.

În prezent antrenor secund la Burnley, unde principal este Vincent Kompany, Bellamy spune că nu a pierdut banii la pariuri sau din cauza altor vicii.

Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!
DINAMO
Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!

Craig Bellamy, în faliment: „În ultimii 6 ani am trăit ca un condamnat la moarte”

„Am trăit în ultimii 5 sau 6 ani ca un condamnat la moarte. Parcă așteptam ca cineva să deschidă ușa celulei și să spună: «Azi este ziua finală». Cu toți banii pe care i-am câștigat, nu pot obține o ipotecă. Din punct de vedere financiar, nu am niciun viitor. Mă doare. Nu pot deține nimic. Totul a dispărut.

Viața mea a fost pusă în așteptare. Nu sunt un evazionist fiscal, dar am fost foarte naiv, iar Fiscul mă urmărește de ceva timp pentru impozite neplătite. Tot ce am avut mi-a fost luat. Dacă te sfătuiesc oamenii nepotriviți, totul devine o hemoragie, banii se scurg din conturi. Am ajuns în punctul în care falimentul este o ușurare. Înseamnă că pot trăi din nou.

Știu că unii oameni vor crede probabil că mi-am risipit toți banii pe băutură, jocuri de noroc sau droguri. Nu este așa. Nu mă veți găsi niciodată la bar. Nu m-am atins de droguri de când eram puști. Nu sunt un adept al  jocurilor de noroc. Nu am jucat niciodată. Dar, din păcate, am pariat pe oameni”, a transmis Craig Bellamy, conform sursei menționate.

74 de meciuria jucat Bellamy la Liverpool, în sezoanele 2006-2007 și 2011-2012. A marcat 18 goluri

Craig Bellamy avertizează fotbaliștii: „Aveți grijă la oamenii de lângă voi”

„Vreau ca acest lucru să fie un avertisment pentru alți jucători. Verificați totul, asigurați-vă că persoanele care vă sfătuiesc sunt reglementate. Am fost crescut într-o perioadă în care clubul făcea totul pentru fotbaliști. Fiecare factură era plătită de club. 

Oriunde aș fi fost, clubul făcea totul pentru mine. Cred că nu e bine. Te face prea vulnerabil. Este bine ca jucătorii să aibă propriile responsabilități, pentru că într-o zi clubul nu va mai fi acolo. Către toți jucătorii, învățați să trăiți în lumea reală, într-o zi vă veți retrage și nu va mai fi nimeni alături de voi”, a mai declarat Bellamy.

78 de meciuria jucat Bellamy pentru naționala Țării Galilor

Citește și: 

Benitez, văzut drept salvator: contactat de echipa din Premier League care și-a demis antrenorul
PREMIER LEAGUE
Benitez, văzut drept salvator: contactat de echipa din Premier League care și-a demis antrenorul
Măsură dură luată de Ronaldo: nu a mai rezistat după umilința cu Real Madrid
LA LIGA
Măsură dură luată de Ronaldo: nu a mai rezistat după umilința cu Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Aprilie 2023, 10:40

Bellamy ...asculta de VanBasten ...ca te invata de bine ...noi ca romani decand ne nastem ...nu avem nimik ...nicio avere ...si traim ...

VanBasten
VanBasten  •  04 Aprilie 2023, 00:18

Decat sa pariezi pe oameni mai bine bagi toti banii pe victoria fecesebeului la Pepsi. Rezultat sigur, profit garantat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează