INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Cristiano Ronaldo, anunț despre retragere: „Marchez mai mult decât Haaland, dar am și eu o vârstă. În curând o să fac 39 de ani”

Cristiano Ronaldo, vedeta galei Globe Soccer Awards // Foto: Imago
Cristiano Ronaldo, vedeta galei Globe Soccer Awards // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 12:01 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 15:09

Cristiano Ronaldo (38 de ani) s-a ținut de poante la gala Globe Soccer Awards, vorbind despre viitorul lui ca fotbalist: „Nu știu cât mă veți mai vedea în această lume a fotbalului. Cu toate problemele avute la nivel personal și profesional, am ajuns să gândesc un pic diferit. Este posibil să renunț curând, și asta înseamnă zece zile ori zece ani”.

Ignorat în anchetele pentru acordarea „Balonului de Aur" și a „FIFA The Best", Cristiano Ronaldo s-a consolat cu trei premii câștigate la gala „Globe Soccer Awards" de la Dubai. 

A fost un alt prilej pentru starul portughez să-și dezvăluie planurile de viitor, vorbind fără lipsă de modestie și reușind să întrețină misterul, pe un ton de glumă și declarații mai ciudate: „Am fost cel mai bun marcator în acest sezon.

Din nou elogii pentru Man în presa italiană: „Când el se aprinde, Parma strălucește!” + Ce spune Mihăilă despre legătura cu Dennis și obiectivele sale
ITALIA
Din nou elogii pentru Man în presa italiană: „Când el se aprinde, Parma strălucește!” + Ce spune Mihăilă despre legătura cu Dennis și obiectivele sale

Imaginați-vă că m-am luptat cu tineri extrem de valoroși ca Haaland... și mă simt mândru. Și în curând voi avea 39 de ani!", a declarat cel care a primit și „Maradona Award" pentru golgheterul din 2023, 54 de reușite în 59 de meciuri. Peste Kylian Mbappe (52 de goluri în 53 de partide), Harry Kane (52 de goluri în 57 de jocuri) și Erling Haaland (50 de goluri în 60 de dueluri).

CR7: „Vreau să mai ajut naționala și echipa de club"

La festivitatea din Emiratele Arabe Unite, atacantul lui Al-Nassr a fost întrebat dacă s-a decis în privința datei în care își va agăța ghetele în cui: „Iau totul zi cu zi, nu știu cât o voi mai face și mă voi mai vedea în această lume. Acum sunt OK, încă sunt capabil să mai înscriu câteva goluri și să-mi ajut naționala și echipa de club.

Nu am o idee când va veni și ziua retragerii, dar cu siguranță se va întâmpla curând. Și prin curând eu înțeleg zece zile sau zece ani, vom vedea... Desigur că glumesc, va fi peste puțin timp, cine știe. Îmi place când lumea încă se mai îndoiește de mine, numai că eu continui să am succes și nu iau în considerare vocile critice la adresa mea.

Am venit aici să schimb mentalitatea. Nu-s arogant, am spus asta acum un an. Lucrurile se schimbă, lumea se schimbă, fotbalul se schimbă. Regulile se schimbă, totul se schimbă. Deci, transferul meu cred că a fost o mișcare bună".

Arabia Saudită va fi în primele trei sau patru din lume. Saudi Pro League este deja un campionat mai competitiv decât Ligue 1, pot spune asta după un an petrecut aici. Suntem mai buni decât Franța deja
Cristiano Ronaldo, atacant Al-Nassr

200de milioane de euro pe sezon este salariul pe care Cristiano Ronaldo îl încasează de la Al_Nassr. Portughezul este cel mai bine plătit din istoria fotbalului mondial

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Mohamed Salah a primit verdictul în privința accidentării suferite la Cupa Africii pe Națiuni
CAN
Mohamed Salah a primit verdictul în privința accidentării suferite la Cupa Africii pe Națiuni
Inter - Lazio, victorie clară și calificare în finala Supercupei Italiei pentru „nerazzurri”
INTER - LAZIO 3-0
Inter - Lazio, victorie clară și calificare în finala Supercupei Italiei pentru „nerazzurri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează