INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Cristiano redeschide „rana” Manchester United: „O lecție importantă. Am văzut cine e de partea mea”

Cristiano Ronaldo, la conferința de presă // foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, la conferința de presă // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 21:01 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 21:25

Înainte de Portugalia - Liechtenstein în preliminariile EURO, Cristiano Ronaldo (38 de ani), acum la Al Nassr, a vorbit despre perioada de la Manchester United, încheiată cu scandal.

În noiembrie, la începutul Campionatului Mondial din Qatar, Manchester United a anunțat rezilierea amiabilă a contractului cu Cristiano Ronaldo, care cu puțin timp înainte făcuse o serie de declarații tăioase la adresa clubului.

Ronaldo nu a găsit niciun club important din Europa care să-l vrea în iarnă și a ales să schimbe continentul, să semneze pentru Al Nassr, în Arabia Saudită.

La 3 luni distanță, Cristiano a vorbit din nou despre perioada de la Manchester United. A făcut-o la conferința de presă premergătoare meciului dintre Portugalia și Liechtenstein din preliminariile EURO 2024.

Cum a ratat Herea transferuri la Lyon și Milan: „Îmi făcusem deja bagajele! Copos credea că vreau să plec la Steaua”
PRIETENII LUI OVIDIU
Cum a ratat Herea transferuri la Lyon și Milan: „Îmi făcusem deja bagajele! Copos credea că vreau să plec la Steaua”

Cristiano Ronaldo redeschide „rana” Manchester United

„Uneori trebuie să treci prin anumite lucruri pentru a vedea cine este de partea ta. În momente dificile vezi cine e de partea ta.

Nu am nicio problemă în a recunoaște că am trecut printr-o pasă proastă a carierei, dar nu am timp pentru regrete. Viața merge mai departe, acel moment a făcut parte din creșterea mea.

Când suntem în vârful muntelui, se întâmplă să nu vedem ce este dedesubt. Acum sunt mai pregătit, acea lecție a fost importantă pentru că nu mai trecusem prin așa ceva, prin ceea ce am pățit în ultimele luni. Acum sunt un om mai bun”, a precizat Ronaldo, citat de O Jogo

Înainte să plece de la United, Ronaldo intrase într-un conflict deschis cu antrenorul Erik ten Hag. „Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu îmi oferă mie respect. Anumiți oameni nu mă vor aici. Nu doar antrenorul, mai sunt 2-3”, spunea Ronaldo în interviul care a pus capac aventurii sale la United.

De la transferul la Al Nassr, Ronaldo a înscris 9 goluri în 10 meciuri. Pentru el și naționala Portugaliei urmează meciuri cu Liechtenstein (23 martie) și Luxemburg (26 martie).

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Informații direct din vestiarul Braziliei » Jucătorii ar fi aflat deja numele noului selecționer: „Vreau să-l elimin din Champions League, să vină cât mai repede”

Dublă-lovitură pentru Barcelona: doi titulari vor lipsi la următorul „clasic” cu Real Madrid

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
Stelian66
Stelian66  •  23 Martie 2023, 07:51

Era momentul sa piece de la ManU. TenHaag nu accepta sa aiba astfel de vedete . Oricum ManU e departe de ce a fost odinioara .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează