INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Răspunsul genial al lui Cristiano Ronaldo la întrebarea: „Cine a fost cel mai mare fotbalist împotriva căruia ai jucat?”

Răspunsul genial al lui Cristiano Ronaldo la întrebarea „Cine a fost cel mai mare fotbalist împotriva căruia ai jucat?” // sursa foto: Imago
Răspunsul genial al lui Cristiano Ronaldo la întrebarea „Cine a fost cel mai mare fotbalist împotriva căruia ai jucat?” // sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 14:29 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 14:36

Piers Morgan, celebrul jurnalist englez, a dezvăluit în editorialul din Daily Mail o discuție recentă pe care a avut-o cu Cristiano Ronaldo (36 de ani).

Piers Morgan a dezvăluit într-un editorial din Daily Mail o discuție pe care a purtat-o cu Cristiano Ronaldo la restaurantul preferat al lusitanului, din Torino, înainte de transferul la Manchester United. Cei doi se aflau pe terasa restaurantului, la ora 1 noaptea și, printre altele, acesta l-a întrebat „Cine a fost cel mai mare fotbalist împotriva căruia ai jucat?”

Cristiano Ronaldo: „Piers, ai greșit întrebarea”

Ronaldo a răspuns fără să stea pe gânduri: „Messi”. „Adevărat?”, a replicat Morgan. „Absolut! Dar, Piers, ai greșit întrebarea. Ar fi trebuit să mă întrebi care este cel mai mare fotbalist...”. 

Jurnalistul a concluzionat: „Este convins că el e cel mai bun care a jucat vreodată. Și sunt de acord”.

Răspunsul genial al lui Cristiano Ronaldo la întrebarea: „Cine a fost cel mai mare fotbalist împotriva căruia ai jucat?”
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și Piers Morgan

Cristiano Ronaldo: „Talentul nu este suficient”

Totodată, Cristiano Ronaldo i-a explicat lui Piers Morgan care e secretul performațelor obținute: „Dacă nu crezi că ești numărul 1 în ceea ce faci, atunci nu gândești corect. Puterea mea principală este mintea mea. Cred că este punctul meu cel mai puternic. A fi numărul 1 necesită multă muncă și sacrificiu. 

Talentul nu este suficient. Dacă nu vă dedicați 100%, nu veți atinge nivelul dorit. Dacă ești leneș, pierzi timpul și nu te apuci de treabă, atunci asta va face o mare diferență, oricât de talentat ai fi”.

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după ce a lăsat-o pe Juventus pentru Manchester United

„Mă despart de un club fantastic, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și mereu voi iubi orașul Torino. 

Suporterii «bianconeri» mereu m-au respectat și eu am încercat să le mulțumesc luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. În final, ne putem uita cu toții înapoi și să realizăm că am realizat lucruri mari, nu toate pe care le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă. 

Mereu voi fi unul dintre voi. Acum voi sunteți parte din istoria mea, așa cum și eu simt că sunt parte din istoria voastră. Italia, Juve, Torino, suporterii bianconeri, mereu veți fi în inima mea”, a scris Ronaldo pe conturile sale de socializare.

VIDEO Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

CITEȘTE ȘI:

E gata! Budescu revine în Liga 1: „Da, a semnat contractul”

Cum ajunge România la baraj? 3 scenarii posibile înaintea duelului cu Macedonia de Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  08 Septembrie 2021, 17:27

„Cine a fost cel mai mare fotbalist împotriva căruia ai jucat?” „Messi”. „Adevărat?”, a replicat Morgan. „Absolut! Dar, Piers, ai greșit întrebarea. Ar fi trebuit să mă întrebi care este cel mai mare fotbalist...”. Jurnalistul a concluzionat: „Este convins că el e cel mai bun care a jucat vreodată. Și sunt de acord”. Eu nu atiu cine face traducerile astea, dar nu am inteles de aici mai nimic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează