INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA OUT DE LA MONDIAL

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce Portugalia a scăpat de Italia în finala barajului: „Să mergem în Qatar!”

Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 10:51 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 11:01

Cristiano Ronaldo (37 de ani) e la un meci distanță de un nou turneul final, după ce Portugalia a învins-o pe Turcia, 3-1, în semifinala barajului pentru CM 2022.

După ce au ratat incredibil calificarea directă la Mondial în detrimentul Serbiei, portughezii au încasat un „șoc” la tragerea la sorți. Posibila adversară din finala barajului era nimeni alta decât Italia, campioana en-titre a Europei. 

Totuși, surpriza de proporții reușită aseară de Macedonia de Nord, care a eliminat Squadra Azzurra, netezește, cumva, drumul lui Cristiano Ronaldo către ultimul Mondial al carierei.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după ce Portugalia a scăpat de Italia la baraj

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, după ce a scăpat de Italia în drumul spre Mondial, iar Portugalia a trecut de Turcia. 

„Am făcut primul pas spre marele nostru obiectiv, spre Cupa Mondială din 2022. Nu am realizat nimic încă. Trebuie să lucrăm în continuare într-un mod serios și concentrat, să respectăm adversarul, dar să credem mereu în abilitățile noastre. Hai Portugalia! Să mergem în Qatar!”, a scris lusitanul pe Instagram. 

Portugalia - Macedonia, finala barajului pentru accederea la Campionatul Mondial din Qatar, va avea loc marți, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro.

Imaginile DEZILUZIEI » Fotbaliștii Italiei, prăbușiți după o eliminare șocantă: 15 fotografii care vor rămâne în istorie
ITALIA
Imaginile DEZILUZIEI » Fotbaliștii Italiei, prăbușiți după o eliminare șocantă: 15 fotografii care vor rămâne în istorie

Cristiano Ronaldo, la un meci de Mondial

Portugalia a rezolvat calificarea din prima repriză, în ciuda unei prestații șterse a liderului Cristiano Ronaldo. În minutul 15, Otavio a fost atent, a urmărit mingea trimisă de Bernardo Silva în bară și a deschis scorul. Lusitanii au continuat să preseze, iar Jota a marcat chiar înaintea pauzei, cu o lovitură de cap, după o centrare trimisă de același Otavio.

Turcii au ieșit mult mai deciși de la cabine și au redus din diferență prin veteranul Yilmaz, în minutul 65, după o combinație superbă cu Under. Vârful lui Lille ar fi putut să ducă partida în prelungiri, dar a ratat un penalty în minutul 83. În ultimele minute, Matheus Nunes a fructificat un contraatac și a închis tabela.

Citește și alte știri de actualitate: 

Presa din Italia face praf „naționala” lui Mancini, după umilința istorică cu Macedonia: „Mai rușinos decât acel 0-1 cu Coreea de Nord!”

Imaginile DEZILUZIEI » Fotbaliștii Italiei, prăbușiți după o eliminare șocantă: 15 fotografii care vor rămâne în istorie

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  25 Martie 2022, 18:15

Cocalardo violatorul si neplatitorul de taxe!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează