INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED

Cristiano Ronaldo, revenire de senzație: „Cred că se întoarce acasă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 10:49 / Actualizat vineri, 26 august 2022 10:49

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este aproape să se despartă de Manchester United, după ce în ultimele săptămâni impresarul vârfului portughez, Jorge Mendes (56 de ani), a negociat cu mai multe formații de top.

Ronaldo s-ar afla la un pas să revină acasă în Portugalia și să semneze cu Sporting Lisabona, formația la care și-a început cariera de jucător, unde a fost promovat de Ladislau Boloni (69 de ani), potrivit publicației Caught Offside.

Ronaldo își dorește cu ardoare să joace în UEFA Champions League, iar Sporting reprezintă cea mai avantajoasă variantă pentru starul portughez. Dacă transferul se concretizează, Ronaldo s-ar întoarce la Sporting Lisabona după aproape 19 ani, perioadă în care a evoluat pentru Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino.

Sporting Lisabona se află în grupa D cu Eintracht Frankfurt, Tottenham și Marseille.

Chemat să se întoarcă acasă

În această vară, antrenorul formației Sporting B, Francisco Barao (65 de ani), a anticipat o revenire a lui Ronaldo la gruparea „leilor”.

„Cred că Ronaldo va reveni la Sporting Lisabona în această vară”, a spus Barao pentru publicația Record.

De 10 oria fost desemnat Cristiano Ronaldo cel mai bun fotbalist portughez

  • Articol scris de Cătălin Stroia. 

Citește și: 

Campionatul de fotbal din Ucraina se desfășoară indiferent de circumstanțe! „În caz de alarmă, jucătorii trebuie să ajungă în buncăr!”

E război! Gestul surprins de catalani la Oliver Kahn: „Își bate joc de Barcelona”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
enigmaticul
enigmaticul  •  26 August 2022, 19:35

Bineînțeles, esti timpul ca acest Cristinel să se întoarcă acasă, la Georgina, desigur!! Să pună ghetele-n cui și să aibă grijă de ea, vremea lui a trecut!! Observ că toți îi dau cu ”flit”!!

enigmaticul
enigmaticul  •  26 August 2022, 19:32

.

enigmaticul
enigmaticul  •  26 August 2022, 18:54

Bineînțeles, esti timpul ca acest Cristinel să se întoarcă acasă, la Georgina, desigur!! Să pună ghetele-n cui și să aibă grijă de ea, vremea lui a trecut!! Observ că toți îi dau cu ”flit”!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează