INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo, senzație pe Instagram » S-a antrenat dezbrăcat în sală și apoi s-a pozat la plajă cu Georgina

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 09:56 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 10:28

Aflat în vacanță până pe 1 februarie, când Al Nassr va juca un amical cu Inter Miami, echipa lui Lionel Messi, Cristiano Ronaldo (39 de ani pe 5 februarie) se relaxează la sală.

Starul portughez, recunoscut pentru fizicul său impresionat și pentru munca pe care o depune în sala de forță, trage tare pentru a se menține în cea mai bună formă, chiar și la 39 de ani, pe care-i va împlini pe 5 februarie.

FOTO. Cristiano Ronaldo trage tare în sală

+5 FOTO

Atacantul s-a filmat în timp ce se antrena la bustul gol în sala de forță a vilei din Arabia Saudită și a pus imaginile pe Instagram.

Iar după aceea s-a relaxat la plajă, alături de logodnica lui, Georgina Rodriguez. „Sufletul meu pereche”, a fost mesajul portughezului.

Georgina Rodriguez a câștigat la loterie 

+45 FOTO

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a câștigat la loteria de Crăciun tradițională în în Spania.

Modelul argentinian s-a înscris încă din septembrie, iar numărul norocos a fost 11448, potrivit Mundo Deportivo. Suma câștigată este una infimă pentru ea, 20 de euro, Georgina având o avere de aproximativ 15 milioane de euro.

„22 decembrie este una dintre cele mai așteptate zile din an pentru mulți spanioli. Motivul este că Loteria de Crăciun distribuie, în fiecare an, milioane de euro care rezolvă viețile multor familii. Și, deși nu este cazul Georginei Rodríguez (n.r. - faptul că i-a rezolvat viața), ea a fost una dintre cele norocoase”, a notat presa din Spania.

Cristiano Ronaldo, an spectaculos: 54 de goluri în 2023

Portughezul a fost cel mai bun marcator din 2023. A reușit 54 de goluri în toate competițiile. 

Sunt foarte fericit, a fost un an bun pentru mine individual și la nivel colectiv. Am înscris atât de multe goluri, le-am ajutat mult pe Al Nassr și naționala Portugaliei. Mă simt bine, fericit și anul viitor voi încerca să repet performanța”, a spus Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo își sporește portofoliul imobiliar

Cristiano Ronaldo a achiziționat o supervilă pe „Insula Miliardarilor”, enclava creată artificial în Dubai. Casa l-a costat peste 25 de milioane de euro.

Potrivit agenției de presă „Bloomberg Linea”, atacantul lui Al Nassr va primi casa, la cheie, în cursul acestui an, iar costul acesteia este cu mult peste 25 de milioane de euro. Nicio problemă pentru internaționalul portughez, care câștigă 200 de milioane de euro pe an.

„Insula Miliardarilor”, cunoscută și sub denumirea Jumeirah Bay, este o enclavă retrasă, în care trăiesc mulți oameni superbogați. Face parte dintr-o comunitate închisă, cu mai multe restaurante rafinate, un club de iahting și o stațiune pe plajă. Numărul de miliardari care trăiesc acolo pe kilometru pătrat este mai mare decât oriunde în Emiratele Arabe Unite, potrivit Bloomberg. Insula găzduiește saudiți bogați, israelieni, indieni și ruși.

Citește și:

Gazzetta dello Sport îl dădea pe Radu Drăgușin la Bayern: „Tranzacția e aproape încheiată”
TRANSFER
Gazzetta dello Sport îl dădea pe Radu Drăgușin la Bayern: „Tranzacția e aproape încheiată”
Reacția lui Mbappe spune tot! Suporterii lui Real Madrid îl au deja la inimă
PSG
Reacția lui Mbappe spune tot! Suporterii lui Real Madrid îl au deja la inimă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  11 Ianuarie 2024, 09:08
Postat de futhienzbang22 pe 11 Ianuarie 2024, 08:09

nu meriți un răspuns,***

Poftim cultură. Eu vorbesc politicos cu tine, iar tu eşti gata de jihad pentru a-ți proteja idolul care habar nu are că exişti. Aşa jos am ajuns, ca specie, încât suntem gata să ne luăm la bătaie pentru unii care lovesc într-o băşică? Bleah!

futhienzbang22
futhienzbang22  •  11 Ianuarie 2024, 08:09
Postat de UbiMortus1984 pe 10 Ianuarie 2024, 08:59

Bine, fiule.Doar să nu te scapi în pantaloni de atâta entuziasm.

nu meriți un răspuns,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  10 Ianuarie 2024, 08:59
Postat de futhienzbang22 pe 10 Ianuarie 2024, 08:06

MESSI GOAT!

Bine, fiule.Doar să nu te scapi în pantaloni de atâta entuziasm.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează