INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Cristiano a eclipsat momentul special al lui Sergio Ramos: „Îți mai trebuie un zero”

Sergio Ramos a ajuns la 60 de milioane de urmăritori pe Instagram // sursă foto: Instagram @ sergioramos
Sergio Ramos a ajuns la 60 de milioane de urmăritori pe Instagram // sursă foto: Instagram @ sergioramos

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 10:43 / Actualizat joi, 17 august 2023 11:09

Sergio Ramos (37 de ani) a atins numărul de 60 de milioane de urmăritori pe Instagram, ocazie pentru a organiza un concurs pentru fani. Cristiano Ronaldo (38), pe care l-a avut coleg la Real Madrid, s-a „strecurat” cu un comentariu care a adunat peste 130.000 de aprecieri!

Liber de contract în prezent, Sergio Ramos a găsit un motiv de sărbătoare: doar ce a ajuns la borna de 60 de milioane de urmăritori pe Instagram, una dintre cele mai populare rețele de socializare.

Pentru a sărbători numărul atins, Ramos a organizat un concurs în care pune la bătaie 20 de perechi de ghete de fotbal cu semnătura lui.

Cutremur la Chindia Târgoviște » Dragoș Militaru și 4 colaboratori ai lui, demiși după succesul cu 5-0 din Cupa României!
CHINDIA
Cutremur la Chindia Târgoviște » Dragoș Militaru și 4 colaboratori ai lui, demiși după succesul cu 5-0 din Cupa României!

Cristiano Ronaldo, comentariu viral la postarea lui Sergio Ramos

La postarea cu pricina și-a făcut apariția și Cristiano Ronaldo, fost coleg cu Ramos la Real Madrid între 2009 și 2018. „Mai ai nevoie de un zero ca să mă prinzi”, a scris Ronaldo, care a adăugat și un emoticon de râs.

Cristiano a eclipsat momentul special al lui Sergio Ramos: „Îți mai trebuie un zero”

Portughezul a făcut o trimitere la faptul că el are de 10 ori mai mulți, adică 600 de milioane de urmăritori pe Instagram. 

Ronaldo este cea mai urmărită persoană de pe Instagram, singurul care a atins până acum borna de 600 de milioane. Următorul pe listă este chiar rivalul veșnic, Lionel Messi, cu 483 de milioane.

Comentariul lui Ronaldo a adunat un număr colosal de aprecieri, 130.000 la ora redactării articolului.

Sergio Ramos, la Galatasaray? 

Liber de contract după despărțirea de PSG, Sergio Ramos a primit o ofertă din partea campioanei Turciei, Galatasaray. 

Fundașul central ar fi tentat de ofertă, însă așteaptă să vadă dacă Galata va ajunge în grupele Champions League și dacă nu cumva va primi o ofertă mai bănoasă din Arabia Saudită.

Pentru a ajunge în grupele Ligii, Galatasaray va trebui să treacă de Molde, campioana Norvegiei în 2022. 

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Premier League, peste Serie A, Ligue 1 și Bundesliga la un loc! Suma AMEȚITOARE cheltuită de cluburile engleze în mercato

Guardiola a câștigat Supercupa Europei, apoi a „înțepat” veninos la conferință: „O spun din Grecia: «vă mulțumim» mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează