INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Presa engleză anunță: Cristiano Ronaldo a RUPT parteneriatul cu impresarul Jorge Mendes

Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes.
Foto: Imago +14   FOTO
Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 13:53 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 15:05

Cristiano Ronaldo (37 de ani), noul jucător al celor de la Al-Nassr, a încheiat parteneriatul cu impresarul Jorge Mendes (56 de ani), cu care colabora de peste două decenii. 

Relația dintre cei doi portughezi nu mai era atât de bună în ultima vreme, însă ruptura s-ar fi produs în momentul în care cvintuplul câștigător al Balonului de Aur i-a acordat un interviu jurnalistului britanic Piers Morgan. (57 de ani), scriu portughezii de la Publico, citați de cotidianul englez Daily Mail. 

Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”
PREMIER
Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”

Potrivit sursei citate, Jorge Mendes a știut că nicio formație mare din fotbalul european nu ar fi vrut să îl transfere pe Cristiano Ronaldo în urma controversatului interviu, în care i-a atacat, pe rând, pe tehnicianul Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, Ralf Rangnick, fostul antrenor al „diavolilor roșii”, precum și pe cei din conducerea englezilor, în speță familia Glazer. 

De altfel, Jorge Mendes nu a fost cel care s-a ocupat de trecerea lui Cristiano Ronaldo în fotbalul din Arabia Saudită, la Al-Nassr, unde va avea un salariu uriaș, de 200 de milioane de euro pe sezon. Managerul lui Cristiano Ronaldo, Ricardo Regufe (43 de ani), a fost cel care a perfectat mutarea lui Ronaldo în Golf. 

Cei de la Al-Nassr i-au achitat un comision consistent lui Ricardo Regufe: 30 de milioane de euro.

Motivul rupturii dintre Jorge Mendes și Cristiano Ronaldo

Vitor Pinto, directorul publicației lusitane Record, a dezvăluit motivul pentru care Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes au încheiat colaborarea, 

„Jorge Mendes i-ar fi spus în față lui Ronaldo mai multe adevăruri care nu i-ar fi picat bine acestuia. Conflictele în care Ronaldo a fost implicat în ultimul an - cu antrenorii, cu cei de la Manchester United, cu selecționerul Fernando Santos nu au contribuit în mod decisiv la imaginea portughezului, care se aștepta ca mari cluburi din Europa să se bată pe semnătura lui, după despărțirea de United”, a spus Vitor Pinto, potrivit AS. 

Jorge Mendes a intermediat toate transferurile din cariera lui Ronaldo

Jorge Mendes a fost agentul lui Cristiano Ronaldo încă din anul 2003, de când portughezul se transfera de la Sporting Lisabona la Manchester United, pentru 19 milioane de euro. 

Agentul FIFA mai are sub contract, prin intermediul firmei sale Gestifute, mai mulți jucători de top din Europa, precum Bernardo Silva, Joao Cancelo, Ruben Dias, Fabnho sau Darwin Nunez, dar și antrenori foarte buni, printre care Jose Mourinho sau Julen Lopetegui. 

VIDEO. Ronaldo, gafă în prima zi la Al Nassr

@gsp.ro Cristiano Ronaldo a comis-o încă din prima zi la Al Nassr. La conferința de prezentare, starul portughez a anunțat că transferul în Africa de Sud nu e finalul carierei pentru el. N-a nimerit însă nici țara, nici continentul, pentru că urmează să joace de fapt în Arabia Saudită 😅 #cristianoronaldo #ronaldo #cristiano #cr7 #alnassr #southafrica ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Imaginile care trădează destrămarea cuplului Ronaldo - Georgina?!

Problemele dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar continua, după ce partenera noului atacant de la Al Nassr ar fi fost deranjată de interacțiunea dintre acesta și Fatma Fahad, jurnalista arabă care a participat la prezentarea lusitanului la noua echipă.

Fatma Fahad. Foto: Instagram
Fatma Fahad. Foto: Instagram
Fatma Fahad. Foto: Instagram
+10 FOTO

VIDEO. Pe stadion la Portugalia - Elveția, trimisul GSP a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Citește și:

Imaginile care trădează destrămarea cuplului Ronaldo - Georgina?! Cine e femeia care ar fi bulversat relația celor doi

Vedeta de la Manchester City are o veste proastă pentru Guardiola: „Visez să joc în altă parte!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  05 Ianuarie 2023, 17:29
Postat de AssAssIn pe 04 Ianuarie 2023, 15:01

Bani, bani, bani..nimic altceva nu mai conteaza

All in!

AssAssIn
AssAssIn  •  04 Ianuarie 2023, 15:01

Bani, bani, bani..nimic altceva nu mai conteaza

Vezi toate comentariile (2)
Comentează