Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 11:59 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 12:38

Stefano Pioli (58 de ani) și jucătorii lui AC Milan au fost fluierați de tifosi după eșecul de sâmbătă seara, de pe San Siro (0-1 cu Udinese). Antrenorul trebuie să obțină rezultate bune cu PSG și Lecce, altfel nu mai are niciun viitor la echipă.

AC Milan a intrat în vrie. Seria fără victorie în Liga Campionilor și în Serie A s-a prelungit aseară, cu un neașteptat eșec în fața lui Udinese (0-1), care nu avea nicio victorie în acest campionat! Rossonerii au ajuns la șase puncte în spatele liderului Inter și scaunul lui Stefano Pioli se clatină serios. 

FCSB tremură! Vine coşmarul Rapid pe Arena Naţională! Cifre horror cu alb-vișiniii
FCSB - RAPID
FCSB tremură! Vine coşmarul Rapid pe Arena Naţională! Cifre horror cu alb-vișiniii

Gazzetta dello Sport anunță că antrenorul italian a primit un ultimatum din partea conducerii: dacă nu redresează situația în următoarele două meciuri, cu PSG acasă, în grupele Ligii Campionilor, și cu Lecce, în deplasare, riscă să fie demis!

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan: „Merităm să fim contestați!”

Nici tifosii nu mai au răbdare și i-au fluierat copios pe jucătorii și pe antrenorul rossonero, la finalul întâlnirii. Dintre toți numai opt fotbaliști au mers către Peluza Sud pentru a-și cere scuze, restul grupului plus staff-ul tehnic au plecat direct la vestiare, o dovadă a rupturii care există și în interiorul echipei și a relației proaste dintre liderii Milanului și antrenorul Pioli. 

2 goluriîn ultimele patru partide din Serie A și Ligă au marcat jucătorii lui Milan, toate în partida cu Napoli

Am făcut cel mai slab meci din ultima vreme. Ne-a lipsit calitatea și am fost prea confuzi, acum trebuie să ne îngrijoreze totul. Am mai avut partide în care nu am învins, însă contra lui Udinese prestația formației nu a fost deloc la înălțime. Cu cât partida se derula mai mult cu atât nu ne regăseam luciditatea. Merităm să fim contestați de fani!”, a mărturisit Pioli.

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan: „Nu avem de ales cu PSG”

Cel mai greu examen va fi chiar primul, marți, tot pe San Siro, împotriva liderului grupei din Ligă, PSG, în fața căruia a pierdut (0-3) la Paris: 

Avem un singur rezultat la dispoziție și e nevoie să facem un meci mare, sub toate aspectele. Este bine că după o mare decepție vine o confruntare cu un adversar de top. 

2 partidepierdute la rând acasă fără gol marcat are Milan în acest campionat, 0-1 cu Juventus și 0-1 cu Udinese. Nu s-a mai întâmplat din spetembrie 2012

Și dacă echipa va evolua din nou slab, eu voi fi unicul responsabil. Este drept să fiu și eu fluierat, pentru că nivelul jocului trebuie să fie cu totul altul. Eu am totul la dispoziție pentru a scoate Milanul din această situație delicată”.

VIDEO. Rezumatul meciului AC Milan - Udinese (0-1)

Clasamentul la ZI din Serie A

Citește și:

„Cel mai frumos gol din ultimii ani” » Cristiano Ronaldo, execuție de generic în Arabia Saudită

Fotbalistul crescut la juniorii lui Tottenham, la primul gol în Liga 1: „Cu ei țin să marchez!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”