INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Cum îl „protejează” Manchester City pe Erling Haaland de mirajul Arabiei Saudite și al lui Real Madrid

Erling Haaland la Manchester City, foto: Imago
Erling Haaland la Manchester City, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 10:24 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 10:28

Manchester City intenționează să-i extindă contractul golgheterului Erling Haaland și să-i mărească salariul la 28,6 milioane de lire sterline pe an, adică 33,3 milioane de euro. Dacă acceptă, norvegianul va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League.

Sâmbătă, la 5-1 cu Fulham, Erling Haaland a mai bifat un hatt-trick. Deja al 7-lea de când a venit la Manchester City, vara trecută. Reușitele „bombardierului" norvegian fac deliciul suporterilor, însă atrag și atenția „prădătorilor". 

Nici Olaru, nici Tavi » Remarcatul-surpriză al lui Becali: „A fost extraordinar!”
FCSB - CSU CRAIOVA 3-0
Nici Olaru, nici Tavi » Remarcatul-surpriză al lui Becali: „A fost extraordinar!”

Iar tabloidul The Sun dezvăluie că „cetățenii" își iau măsuri încă de pe acum pentru a nu-l pierde mai târziu, atras și el, ca multe alte vedete, de mirajul Arabiei Saudite. Sau de Real Madrid.

Erling Haaland ar urma să stea la Manchester City până-n 2028

Concret, Manchester City intenționează să-i prelungească lui Haaland contractul scadent în 2027 cu un sezon și ar fi contactat-o deja, în acest sens, pe Rafaela Pimenta, impresara atacantului în vârstă de 23 de ani. De asemenea, campioana Angliei dorește să-i mărească acestuia și salariul. Substanțial!

Salariul propus lui Erling Haaland: 550.000 de lire sterline pe săptămână

Haaland este cel mai bine plătit jucător al alb-albaștrilor la această oră, alături de Kevin de Bruyne, cu 375.000 de lire sterline pe săptămână. 

Iar dacă acceptă mărirea propusă, el ar ajunge să câștige 550.000 de euro săptămânal în următorii 5 ani, adică 28,6 milioane pe sezon (33,3 milioane de euro). 

Ar deveni astfel cel mai bine plătit jucător din Premier League! Și aici nu sunt incluse bonsurile de performanță.

The Sun susține că Haaland "nu are trecută în contract vreo clauză care i-ar permite să se transfere la anul la Real Madrid, dar se află, într-adevăr, pe lista grupării blanco". 

300de milioane de lire sterline, aproximativ 350 de milioane de euro, este suma la care Manchester City îl evaluează pe Erling Haaland. Norvegianul are o cotă de piață cifrată la 180 de milioane de euro, pe transfermarkt.de

Ce ar fi determinat-o cu adevărat pe Manchester City să-l abordeze pe jucător cu un nou contract sunt "cele 170 de milioane de lire sterline oferite de Al-Ittihad lui Liverpool, pentru Mo Salah".

Citește și: 

Ianis Hagi a debutat în tricoul lui Alaves » Mijlocașul naționalei, introdus pe final în victoria cu Valencia

Inter Miami a decis să nu rămână la hotelul din Los Angeles unde lucrătorii au intrat în grevă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează