INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

În urmă cu 5 ani, Atletico Madrid plătea 37 de milioane de euro pe el, iar acum cântă hip-hop creștin! Cum s-a reprofilat un atacant după retragere

Jackson Martinez, la Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Jackson Martinez, la Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 10:37 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:39

Jackson Martinez (34 de ani), fost atacant la FC Porto și Atletico Madrid, a decis să se retragă din fobal și să urmeze o carieră cu totul diferită. Columbianul cântă hip-hop creștin.

Jackson Martinez s-a întors în Portugalia la începutul acestui an, când a semnat cu Portimonense, însă după doar 8 luni s-a despărțit de lusitani. Acum, atacantul pentru care Atletico Madrid plătea 37 de milioane de euro în 2015 a decis să lase fotbalul în urmă și să se concentreze pe cariera muzicală. 

În urmă cu 10 zile, Martinez a scos un nou single, „Escucha”, după ce în 2018 a scos pe piață un album cu 7 melodii, intitulat „No Temere” (în traducere, „Nu mă voi teme”).

Accidentările i-au tăiat elanul 

O schimbare neașteptată de carieră pentru fotbalistul care a înscris 92 de goluri pentru FC Porto, în doar 136 de meciuri. Evoluțiile uluitoare la prestigiosul club portughez i-au adus lui Martinez un transfer la Atletico Madrid, unde evoluțiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Pentru echipa lui Simeone a marcat doar de 3 ori, în 22 de partide, înainte de a fi transferat de Guangzhou Evergrande din China, în schimbul a 42 de milioane de euro.

De atunci, și-a împărțit timpul între clubul chinez și Portimonense, în Portugalia, unde a fost împrumutat de două ori înainte de a ajunge definitiv. Odată cu transferul la Atletico, columbianul a început să fie „măcinat” de accidentări, în special la gleznă, care nu i-au permis să reproducă forma pe care a arătat-o la FC Porto între 2012 și 2015. 

Martinez a dezvăluit că și-a descoperit pasiunea pentru cântat și compus în timpul în care problemele medicale l-au ținut în afara terenului: „La un moment dat, am suferit două operații, care m-au făcut să stau pe tușă aproape 2 ani. În acel timp, m-am dedicat compunerii de piese și am decis să scot un album”.

3 goluria înscris Jackson Martinez sezonul trecut, în 26 de meciuri

VIDEO. Jackson Martinez, în cele mai bune momente ale carierei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

BARCELONA - FERENCVAROS 5-1. Saltul carierei pentru Laidouni! Din rezervă în Liga 1, în titular pe Camp Nou

Real Madrid, sfătuită de un fost mare jucător înainte de El Clasico: „I-aș aduce pe Neymar și Mbappe” + Ironie pentru Barcelona

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează