INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA - BAYERN

CUPA GERMANIEI - HERTHA - BAYERN 2-3 // Niko Kovaci a făcut scandal chiar și după calificare: ”Ne-a furat un penalty!”

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 11:43

Bayern s-a calificat în "sferturile" Cupei Germaniei, 3-2 cu Hertha, la capătul unui maraton de 120 de minute. Însă vina pentru suplimentul prelungirilor e împărțită între centralul Makus Schmidt și Mats Hummels.

Schmidt i-a refuzat campioanei un penalty clar în debut, la faultul în careu asupra lui Goretzka, iar la faza imediat următoare, pe degajarea lungă a portarului, amfitrionii au deschis scorul.

„Trebuia să primim lovitură de la 11 metri. Eu am văzut reluările pe o tabletă și de aceea am și protestat atât de vehement la arbitrul de rezervă", a comentat antrenorul Niko Kovaci.

"Vezi că vine un adversar"

Dar chiar și așa, Bayern putea evita prelungirile care i-au stors pe jucători de energie. După "dubla" lui Gnabry, care i-a adus în avantaj, oaspeții au fost mereu mai aproape de golul trei decât Hertha de egalare.

Până în minutul 67, când Hummels a primit un balon de la Alaba în propriul careu. "Am vrut să-l trimit cu capul către portar, iar David mi-a strigat «vezi că vine un adversar». Atunci mi-au trecut trei soluții deodată prin cap, însă din păcate, am ales-o pe cea mai proastă", a explicat fundașul bavarez gafa care a dus la golul lui Selke, de 2-2.

Norocul lui Hummels că, în prelungiri, la o minge întoarsă în fața porții de Lewandowski, Kingsley Coman s-a înălțat dintr-un buchet de jucători și a înscris golul victoriei: 2-3.

23 de șuturiau expediat bavarezii spre poarta adversă, față de 4 ale gazdelor. Bayern a avut 74% posesie la Berlin, iar la cornere, 14-2

 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează