INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Dan Petrescu, acord total cu noul club! Suma uriașă pe care o va încasa dacă îndeplinește obiectivul

Dan Petrescu, 53 de ani, ultima dată antrenor la CFR Cluj, este favorit s-o preia pe Kayserispor, echipă aflată pe ultimul loc în campionatul Turciei.
Dan Petrescu, 53 de ani, ultima dată antrenor la CFR Cluj, este favorit s-o preia pe Kayserispor, echipă aflată pe ultimul loc în campionatul Turciei.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 20:00 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 21:14

Dan Petrescu, 53 de ani, ultima dată antrenor la CFR Cluj, este favorit s-o preia pe Kayserispor, echipă aflată pe ultimul loc în campionatul Turciei.

Presa din Turcia s-a pus de acord. Publicațiile NTV Spor, Haber Turk sau Ajansspor anunță că „Bursucul” a ajuns la un acord cu Kayseri, iar un anunț oficial urmează să fie făcut în următoarele ore.

Dan Petrescu, favorit s-o preia pe Kayserispor

Jurnaliștii turci informează că Petrescu va ajunge miercuri la echipa pe care va trebui s-o salveze de la retrogradare. La Kayseri va găsi nu mai puțin de 3 fotbaliști români, portarul Silviu Lung Jr., fundașul Cristi Săpunaru și atacantul Denis Alibec.

„Se poartă negocieri în acest moment, ar câștiga 500.000 de euro până la sfârșitul sezonului dacă salvează echipa de la retrogradare”, a anunțat și Radu Naum în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

De asemenea, Petrescu ar uma să se dueleze în campionat cu Marius Șumudică, antrenorul celor de la Gaziantep, formație clasată pe poziția a 5-a în clasament.

Dan Petrescu, triplu campion cu CFR Cluj

Dan Petrescu a primit distincția de „Clujean de Onoare”, după ce a cucerit 3 titluri alături de CFR. A câștigat campionatul în ultimii 3 ani, iar sezonul trecut a dus echipa în „16-imile” Europa League, acolo unde CFR a fost eliminată dramatic de Sevilla, fără să piardă în dublă manșă (1-1 la Cluj-Napoca, 0-0 în Spania).

121 de meciuria jucat CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu. A câștigat 67, a remizat de 30 de ori și a pierdut 24 de partide

De-a lungul carierei, Petrescu a antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai, Guangzhou Hengfeng și CFR Cluj.

VIDEO. Vali Negru, episod amuzant cu Dan Petrescu: „Tot vestiarul mirosea a parfum”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Minusul din jocul lui Ianis Hagi, identificat de un fost jucător de la Rangers: „Chiar are talent, dar îi lipsește asta”

Un candidat la președinția Barcelonei are un mesaj special pentru Messi: „Mă voi uita în ochii lui și îi voi spune: «Clubul nu te poate plăti»”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (15)
tatastrumf1
tatastrumf1  •  05 Ianuarie 2021, 00:22
Postat de gorgeousroadkill pe 04 Ianuarie 2021, 21:12

Asadar, de la tripla, potential cvadrupla campioana a Romaniei, cu doua sezoane in EL si salariu plus bonusuri de 1kk euro plus anual, la fece nimeni de pe ultimul loc din Turcia si 500k daca-i scapa de retrogradare. Daca stirea e reala, e amuzant si trist in acelasi timp.

Cand pleci de la potential cvadrupla campioana a Romaniei ( titluri castigate cu arbitrii si cu cooperativa anti Steaua ) , cu 2 sezoane in Europa League ( adica 3 prezente in total in EL in ultimii 20 de ani , adica cele din 2009, 2019 si 2020 !! ) , si ajungi in Turcia sa iei 500.000 euro te duci la biserica si aprinzi lumanare, ca nu mai prinzi pomana asta !!

859779594095355
Nick Rasu  •  04 Ianuarie 2021, 23:28

500 de mii de euro daca o salveaza de retrogradare...unde e salariul mare de care vorbiti...

mafa
mafa  •  04 Ianuarie 2021, 21:59

Sa-ti ajute dumnezeu sa salvezi echipa de la retrogradare, asa te vei transforma intr-un antrenor salvator, nicidecum intr-un câştigator.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează