INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dani Alves a aflat când va fi judecat pentru viol » Cel mai titrat fotbalist din istorie riscă 12 ani de închisoare

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2023 17:40 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 18:06

Arestat la jumătatea lunii ianuarie, Dani Alves, 40 de ani, a făcut mai multe cereri de liberare pe cauțiune, toate respinse. Brazilianul în vârstă de 40 de ani, cel mai titrat jucător din istorie (43 de trofee), e acuzat de viol de o tânără spaniolă. Procesul lui va avea loc în perioada octombrie-noiembrie 2023 și ar putea rămâne după gratii până la 12 ani!

Dani Alves era la închisoare când a împlinit 40 de ani, pe 6 mai. De la jumătatea lunii ianuarie, brazilianul e după gratii, fiind acuzat de viol de o tânără catalană în vârstă de 23 de ani, pe care a agresat-o în noaptea de 30 spre 31 decembrie, în clubul de noapte Sutton din Barcelona.

Este posibil ca fostul internațional auriverde, cel mai titrat jucător din istoria fotbalului momentan (43 de trofee, la egalitate cu Leo Messi), să rămână mult timp închis.

Dani Alves s-a încurcat în declarații la audieri

Cotidianul spaniol El Periodico a anunțat astăzi că procesul a fost stabilit, va avea loc în perioada octombrie-noiembrie în capitala catalană, până atunci urmând să stea în arest, după ce judecătorii i-au respins mai multe cereri de liberare provizorie pe cauțiune. Sud-americanul riscă între 4 și 12 ani de închisoare!

În timpul audierilor, fotbalistul s-a încurcat în propriile declarații de când a fost reținut de agenții Mossos d'Esquadra (poliția catalană). A afirmat la început că nici nu o cunoaște pe cea care l-a acuzat.

Alt scandal de rasism! Vinicius acuză un agent că ar fi scos o banană și i-a zis: „Mâinile sus! Ăsta e pistolul meu pentru tine!”
BRAZILIA
Alt scandal de rasism! Vinicius acuză un agent că ar fi scos o banană și i-a zis: „Mâinile sus! Ăsta e pistolul meu pentru tine!”

Ulterior, a spus că s-a întâlnit întâmplător cu ea în toaleta night-clubului și că nu s-a întâmplat nimic între ei, iar a treia versiune, după ce judecătoarea i-a comunicat de rezultatele probelor biologice, a fost că tânăra i-a făcut o felație, pretinzând că a fost un act consimțit. 

În aprilie, Alves a admis pentru prima oară că a făcut sex cu ea, dar, la fel, a susținut că relația a fost consensuală.

Dani Alves, părăsit de soție după opt ani de relație

Inițial, Alves a afirmat că a ascuns totul pentru a o proteja pe tânără. După aceea, a declarat că nu voia ca soția lui să afle că a înșelat-o. Până la urmă, manechinul Joana Sanz, nevasta sa timp de opt ani, a aflat ce s-a întâmplat și a decis să se despartă imediat de fotbalist.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Barcelona, acord pentru primul transfer al verii: catalanii dau 45 de milioane pentru un puști de 18 an

PSG și-a găsit noul antrenor » L'Equipe anunță că lipsesc mici detalii până la acord

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează