INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Autogol” în fața judecătoarei » Dani Alves a dat trei versiuni diferite pentru ce s-a întâmplat în seara în care e acuzat că a violat o tânără de 23 de ani

Dani Alves // sursă foto: Imago Images
Dani Alves // sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 18:27 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 19:15

Presa din Spania prezintă detalii incredibile de la audierea lui Dani Alves (39 de ani), celebrul fotbalist brazilian arestat preventiv în Barcelona, pentru viol.

CONTEXT: 

  • Dani Alves, cel mai titrat fotbalist din istorie, cu 48 de trofee, este acuzat de viol de o tânără spaniolă. Agresiunea sexuală ar fi avut loc într-un club de noapte din Barcelona, pe 30 decembrie. 
  • Vineri, pe 20 ianuarie, brazilianul a fost arestat preventiv, așa cum ceruse Procuratura spaniolă. Nu i-a fost stabilită cauțiune și va rămâne în penitenciarul Brians 1 din Catalonia pe durata anchetei.
Crăciunescu a răbufnit în studio, când a văzut imaginile din Liga 1: „Poate nu a avut voie să dea roșu! Să-și rupă carnetul!”
CS MIOVENI - PETROLUL
Crăciunescu a răbufnit în studio, când a văzut imaginile din Liga 1: „Poate nu a avut voie să dea roșu! Să-și rupă carnetul!”

Cum se apără Dani Alves, arestat preventiv în Barcelona

Aflat la sediul poliției, Dani Alves a negat vehement acuzațiile de agresiune sexuală și a afirmat că s-a aflat în acel club de noapte în seara respectivă, însă doar pentru scurtă durată.

Varianta fotbalistului nu se potrivește cu scenariul creionat de acuzare pe baza dovezilor adunate de Mossos, poliția din Barcelona.

Polițiștii au chestionat mai mulți martori, inclusiv personal angajat la acel club de noapte. Pe deasupra, au recoltat probe biologice din toaleta unde ar fi avut loc agresiunea sexuală și au vizionat camerele de supraveghere din club.

Dani Alves s-a contrazis de mai multe ori la Tribunal

Ulterior, Alves a oferit alte două versiuni în fața judecătoarei, iar aceasta l-a trimis în arest preventiv. Televiziunea catalană TV3 susține că fotbalistul a precizat 3 lucruri contradictorii în fața autorităților:

  • Mai întâi, că nu o cunoaște pe acuzatoare. 
  • Apoi a spus că o văzuse dar că nu s-a întâmplat nimic între ei. 
  • În final, a susținut că femeia a sărit pe el!

Aceeași sursă susține că Alves a afișat o atitudine narcisistă în fața judecătoarei, ca și cum se credea de neatins. Acest lucru nu l-a ajutat, judecătoarea a decis ca brazilianul să rămână în arest pe durata anchetei.

Mai multe știri despre Dani Alves:

Mesajul tulburător al soției lui Dani Alves: „Am pierdut unicii doi stâlpi ai vieții mele, aveți un pic de empatie!”

Dani Alves, suspectat că ar putea fugi din țară! Riscă între 4 și 12 ani de închisoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
stefanr
stefanr  •  21 Ianuarie 2023, 20:35

E suficient sa te uiti la poza, sa stii ca in poza e un barbat de 39 de ani, nu un adolescent, sa iti dai seama ca personajul in cauza ***. Nu toti gestioneaza faima si banii f bine. Pacat de el, urias fotbalist, dar pare ca ii joaca feste caracterul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rottwailer
rottwailer  •  21 Ianuarie 2023, 20:34

Foarte bine! A gresit, sa plateasca ***are se crede zeu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  21 Ianuarie 2023, 20:20

Dani, Dani, Dani...esti narcisist?! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează