INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - FC BARCELONA 1-3

VIDEO Moment incredibil în Real Madrid - Barcelona » Omul meciului, tras de păr pe teren

Sursă foto: Twitter @Lig Actu
Sursă foto: Twitter @Lig Actu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 19:17 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 21:10

Dani Ceballos (26 de ani), mijlocașul celor de la Real Madrid, a fost autorul unui gest golănesc în finala Supercupei Spaniei, pierdută de madrileni în fața marii rivale, FC Barcelona, scor 1-3. 

Transferul lui Cordea a picat » Nemții l-au luat pe Yeboah!
FCSB
Transferul lui Cordea a picat » Nemții l-au luat pe Yeboah!

Fotbalistul campioanei Spaniei a fost suprins de camerele TV în timp ce îl trăgea de păr pe Gavi (18 ani), fotbalistul celor de la FC Barcelona, care a fost desemnat și omul meciului. Tânărul fotbalist al catalanilor a înscris un gol și a livrat și un assist.

Mijlocașul Barcelonei se afla în controlul balonului, iar fotbalistul Realului a încercat să îl deposedeze printr-un fault. Dani Ceballos nu a reușit acest lucru și l-a tras pe Gavi de păr. Fotbalistul trupei lui Xavi i-a răspuns, împingându-l ușor pe fotbalistul Realului. Centralul De Burgos Bengoetxea nu a observat incidentul.

Mai mulți fotbaliști ai celor două echipe, printre care Robert Lewandowski, Vinicius Junior sau Antonio Rudiger au intervenit rapid și i-au despărțit pe cei doi jucători. 

VIDEO. Rezumat: Real Madrid - FC Barcelona 1-3

Citește și:

Neymar, găsit vinovat după înfrângerea lui PSG: „Acum ne dăm seama că este cel mai mare eșec din istoria fotbalului?”

Producătorul melodiei în care Shakira îl face praf pe Pique e prieten cu Dybala » Paulo i-a dedicat ultimul gol din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
EdsonArantes
EdsonArantes  •  17 Ianuarie 2023, 09:26

În alte timpuri,se spunea că urecheat și tras de păr la vreme,copilul va ajunge "cineva" în viață...

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Ianuarie 2023, 08:43

cum sa faci articol dacă tu, ca jurnalist, nu ai vizionat meciul ? jurnalistule, Gavi a livrat, ca sa te citez, DOUA assisturi!

stelu
stelu  •  17 Ianuarie 2023, 07:16

scuzați-mă-ți, dar de câte ori aud gavi sună clopoțelul- „N-am întâlnit jucător ca Tavi Popescu de când sunt! Dacă ar pleca la Barcelona, ar fi titular, ar juca în fața lui Gavi și Nico. E mai talentat decât ei, e mai rapid, mai inteligent. "

Vezi toate comentariile (3)
Comentează