INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Încă un jucător de top poate ajunge la Barcelona pentru un preț special! De ce sunt favorizați catalanii

Dani Olmo vrea la Barcelona // Foto: Imago
Dani Olmo vrea la Barcelona // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 17:06 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 17:38

Barcelona și l-a asigurat, practic, pe Dani Olmo de la RB Leipzig. Clauza lui de reziliere intră în vigoare în 2024 și este una între 60 și 65 de milioane de euro. Pentru că Olmo vrea neapărat la formația blaugrana, el s-a înțels cu nemții astfel ca Barca să plătească 60 de milioane.

Revista Sport Bild anunță că unul dintre cei mai buni jucători diin Bundesliga, spaniolul Dani Olmo, va ajunge în vară la Barcelona. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani și-a prelungit contractul cu RB Leipzig în primăvara anului trecut, însă în 2024 intră în vigoare o clauză de reziliere.

Panică la Barcelona! » Fotbalistul s-a accidentat și va rata El Clasico
BARCELONA
Panică la Barcelona! » Fotbalistul s-a accidentat și va rata El Clasico

Dani Olmo, preț special pentru FC Barcelona

Curios, funcție de clubul care-l transferă, prețul variază între 60 și 65 de milioane de euro. Pentru că își dorește foarte mult să îmbrace tricoul blaugrana, Olmo s-a înțeles cu conducerea lui RB ca Barcelona să beneficieze de un regim special și să plătească 60 de milioane!

Tatăl lui Olmo și impresarul Bara s-au întânit des cu responsabilii Barcelonei

„Acesta este exact scenariul cel mai probabil”, susține Sport Bild, care dezvăluie că "Olmo, tatăl său Miquel și agentul Andy Bara au vorbit des în ultimul timp cu Barça despre momentul potrivit pentru transfer.

Cel mai recent, se spune că a avut loc o întâlnire secretă în Qatar, în timpul Cupei Mondiale din 2022. După discuția cu catalanii, Olmo și-a prelungit în mod surprinzător contractul cu RB, dar a insistat ca acesta să cuprindă și o opțiune de transfer pentru 2024”.

Le trebuie exact 60 de milioane pentru a acoperi costurile de refinanțare

Una care-i convine și lui Leipzig. Potrivit informațiilor amintitei publicații, după megavânzările din vară, ce i-au adus în conturi 250 de milioane de euro, clubul are nevoie de circa 60 de milioane de euro din vânzările de jucători, în anul financiar următor, ca să acopere așa-numitele costuri de refinanțare pentru salarii și infrastructură.

Iar Dani Olmo, aflat pe punctul de a reveni după o accidentare la genunchi, ar putea să aducă el singur această sumă printr-un transfer la campioana Spaniei.

40de milioane de euro este cota de piață a lui Dani Olmo pe transfermarkt.de

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Președintele lui Napoli, derapaj verbal despre Supercupa Italiei: „Este handicapat cine vrea să joace în Arabia Saudită!”

Carlos Tevez, fostul mare atacant argentinian, se ocupă și de educația jucătorilor săi » Ce îi obligă să facă zilnic antrenorul de 39 de ani

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează