INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

David Beckham transferă Barcelona la Miami » Lângă Lionel Messi vine încă o legendă

Messi, Busquets, Jordi Alba și Iniesta se reunesc la Inter Miami. Foto: Imago Images
Messi, Busquets, Jordi Alba și Iniesta se reunesc la Inter Miami. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 09:52 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 09:52

Coproprietar al clubului, fostul internțional englez David Beckam (48 de ani) e pe punctul de a-i reuni la Inter Miami pe Lionel Messi (36), Sergio Busquets (34), Jordi Alba (34) și, mai nou, Andres Iniesta (39), sub comanda lui Gerardo Martino, antrenorul care i-a pregătit în 2013/2014 la Barcelona.

Inter Miami tinde să devină o Barcelona a Statelor Unite. Coproprietar al clubului, fostul internațional englez David Beckham a deschis campania de achiziții fabulos, cu legenda catalanilor, Lionel Messi.

Impact dur! Noul transfer de la FCSB face cu greu față antrenamentelor lui Neubert
FCSB
Impact dur! Noul transfer de la FCSB face cu greu față antrenamentelor lui Neubert

Messi, Busquets, Jordi Alba și Iniesta, din nou sub comanda lui Gerardo Martino

A semnat deja cu „închizătorul” Sergio Busquets, se află în negocieri cu fundașul Jordi Alba, iar potrivit cotidianului spaniol Marca, urmează Andres Iniesta! 

Antrenor va fi Gerardo „Tata” Martino, care i-a pregătit pe toți cei menționați timp de un sezon, în 2013/2014, pe Camp Nou!

Andres Iniesta are 39 de ani, dar nu se oprește

Iniesta tocmai a pus capăt contractului cu Vissel Kobe (detalii AICI), echipă la care era din 2018, dar vrea să rămână activ, chiar și la 39 de ani. 

Mai are câteva oferte, una din Arabia Saudită, însă Marca susține că tentația de juca din nou alături de Messi este mai mare. Ei au evoluat împreună pentru Barça în nu mai puțin de 488 de partide!

29 ianuarie 2018este data la care a fost fondat clubul Inter Miami

Salariu până la 55 de milioane de euro pentru Lionel Messi

Transferul la Miami e o adevărată afacere în primul rând pentru Leo. Jorge Mas (60 de ani), partenerul lui Bekham la Inter, a povestit că negocierile cu staff-ul lui Messi au durat nu mai puțin de trei ani, dintre care în unul și jumătate au fost discuții foarte intense.

Se spune că internaționalul argentinian în vârstă de 35 de ani va câștiga între 45 și 55 de milioane de euro pe sezon. În plus, va încasa un anumit procent din vânzările de tricouri, bani din contractul cu MLS Apple TV și ar urma să primească acțiuni la Inter Miami după încheierea carierei.

Vreau să continui să joc şi apoi să mă retrag cât timp sunt încă activ. Mi-e greu să fac asta aici, aşa că vreau să găsesc un loc unde să mă pot retrage în cele din urmă. Întotdeauna am crezut că mă voi retrage aici, dar lucrurile nu au mers cum mi-am dorit eu. 

- Andres Iniesta, la despărțiea de Vissel Kobe

Citește și:

L-au convins pe Ancelotti » Președintele Federației anunță când va prelua postul

FIFA i-a dat câștig de cauză » Câți bani trebuie să primească Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează