INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Demisie de ultim moment la echipa lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, Rangers // Sursa: Getty
Ianis Hagi, Rangers // Sursa: Getty

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 23:25

Președintele lui Glasgow Rangers, Dave King (64 de ani), și-a dat demisia din funcție, după 20 de ani, în locul său fiind numit Douglas Park.

Dave King se gândea să demisioneze din funcția clubului scoțian încă din luna noiembrie, iar acum a făcut acest lucru. Născut în Johannesburg, Africa de Sud, unde se află izolat, King spune că a luat decizia din cauza pandemiei de coronavirus. Nu înainte de a se asigura de formarea unei echipe competente, cu sarcini precise care să controleze clubul.

Douglas Park este cel care va conduce clubul din Ibrox în această perioadă de criză. 

Dave King, omul-cheie de la Rangers

Omul de afaceri în vârstă de 64 de ani a fost o figură cheie în preluarea controlului asupra clubului Rangers, în mandatul căruia a fost adus și Ianis Hagi, împrumut de la formația din Beglia, Genk.

Demisie de ultim moment la echipa lui Ianis Hagi
Steven Gerrard (stânga) și Dave King (dreapta) // Sursa: Getty

 „Mulțumesc tuturor suporterilor, conducerii clubului și consiliului de administrație pentru sprijinul magnific pe care l-am primit. Din nefericire, plecarea mea coincide cu criza provocată de coronavirus, dar sunt liniștit că echipa noastră a luat măsuri de așa natură încât să se descurce cu orice întâmpinăm. Am luat în calcul să mai rămân director până la finalizarea crizei, dar asta nu este practic posibil”.

Dave King

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea:

Citește și alte știri despre 

CORONAVIRUS. Ultima oră » Noul bilanț: 263 de cazuri noi + 115 persoane declarate vindecate

Pandemia de COVID-19 a alarmat Spania: „Medicii nu fac față. Sunt probleme foarte grave”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
1741476072741545
Iulian Vlaga  •  28 Martie 2020, 08:09
Postat de Dragne Daniel Dan pe 28 Martie 2020, 07:51

Numai puneti foto la afonul asta ca ne-ati inebunit cu epava asta deci mi sa facutscarba cand intru pe GSP vaf foto la epava asta mi sa facut scarba din acest moment nu va mai urmaresc

Pe tine te cheamă și Dan și Daniel?!?! Aha de asta vorbești așa de Ianis......Noroc mare că țara are numai valori la fotbal și valori gen cel care te-a botezat pe tine și ți-a dat educație aleasă măi Dan ,Dănuț ,Dănel ,Daniel și așa m.d..

109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  28 Martie 2020, 07:51

Numai puneti foto la afonul asta ca ne-ati inebunit cu epava asta deci mi sa facutscarba cand intru pe GSP vaf foto la epava asta mi sa facut scarba din acest moment nu va mai urmaresc

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  28 Martie 2020, 00:52

Gata, de-acum o sa joace beizadeaua meci de meci. Pamporeaua pe banca, binenteles.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează