INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VENEZIA - PARMA 3-2

REZUMAT VIDEO Dennis Man, „anonim, fără repere și idei” în Venezia - Parma 3-2 » Valentin Mihăilă, „superficial, se pierde la prima greșeală”

Valentin Mihăilă
Valentin Mihăilă

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 10:20 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 10:23

Dennis Man și Valentin Mihăilă au pierdut cu Parma la Venezia, 2-3, iar amândoi s-au ales cu calificative modeste în presa italiană. În special ziarele din Parma s-au arătat critice cu ei. Man a jucat până-n minutul 59, când a fost înlocuit cu Mihăilă.

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu vin cu cel mai bun tonus la echipa națională. Amândoi au jucat în week-end pentru Parma, dar echipa lor a pierdut la Veneția, 2-3. Și nici ei n-au strălucit. În "Gazzetta dello Sport", cel mai important cotidian italian de profil, Man a primit nota 5,5, iar Mihăilă, care l-a înlocuit în minutul 59, a luat 6.

Denis Drăguș a aterizat în România: „Revenirea la națională este unică” + „Șumudică este extraordinar, m-a ajutat mult”
ROMÂNIA
Denis Drăguș a aterizat în România: „Revenirea la națională este unică” + „Șumudică este extraordinar, m-a ajutat mult”

Dennis Man „a alergat mult, dar n-a fost eficient sau periculos în ultimii 20 de metri”

Publicațiile din Parma au venit și cu caracterizări. Ziarul „Sport Parma” i-a dat 5 lui Man și l-a criticat: „Anonim pe aripa dreapta și în rarele apariții în suprafața de pedeapsă adversă. Fără repere și fără idei”.

Portalul „Parma Live", la rându-i, i-a subliniat „performanța bună, din punct de vedere al atitudinii. A alergat mult”. Însă a punctat că Man "„nu a fost niciodată eficient sau periculos în ultimii douăzeci de metri.

Parma are nevoie de driblingurile lui, mai ales într-un meci ca acesta. Nu poate dispărea din jocul ofensiv perioade mari de timp, așa cum a făcut acum”. Calificativ: 5

Valentin Mihăilă „s-a ciondănit cu banca de rezerve” în Venezia - Parma 3-2!

În ceea ce-l privește pe Mihăilă, „Sport Parma” i-a reținut "câteva ratări, un șut care a ajuns în tribună și un sentiment general de superficialitate". Nota, 5, ca și în „Parma Live”, care l-a lăudat doar pentru „atitudinea potrivită și dorința de a face lucruri bune” cu care a intrat.

La minusuri, site-ul amintit notează că fostul jucător al Universității Craiova „se pierde la prima greșeală și afișează apoi suficiența obișnuită”. De asemenea, jurnaliștii italieni îi reproșează „ciondăneala cu banca de rezerve”, care „este ceva de condamnat, mai ales în această perioadă a sezonului”!

Citește și: 

Cu Messi pe teren, Inter Miami a ratat play-off-un în MLS » Urmează aproape 5 luni de pauză pentru starul argentinian

Radu Drăgușin, printre cei mai buni din Genoa - AC Milan, George Pușcaș, cel mai slab: „Jocul a trecut pe lângă el”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
itu52
itu52  •  08 Octombrie 2023, 11:50

Inadaptabilii Man și Mihăilă par buni pentru promovare, doar atât. Dacă vrea brânză de calitate Parma trebuie să se reorienteze. Se pare că țeapa lui Ioan B a mai făcut o victimă. Mihăilă are nrvoie de lipici pentru a nu scăpa ștafeta, iar Man de energie pentru a spori viteza driblingului. La Parma se aude trompeta repatrierii, deși vorbitorii de română conduc detașat națiile aciuite în zonă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează