INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Dinamo Kiev, învinsă după un meci dramatic, cu 5 goluri. Mircea Lucescu a răbufnit după meci: „Cum să joci în asemenea condiții?”

Dinamo Kiev a pierdut dramatic deplasarea de la Odesa / Sursă foto: Facebook
Dinamo Kiev a pierdut dramatic deplasarea de la Odesa / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2023 19:40 / Actualizat duminica, 20 august 2023 22:49

Dinamo Kiev a suferit un eșec neașteptat în etapa a patra din campionatul Ucrainei. Formația lui Mircea Lucescu a fost învinsă de Cernomoreț Odesa, scor 2-3, într-un meci încheiat de kieveni în inferioritate numerică. Marele test e joi, în Giulești, când Dinamo o va întâlni pe Beșiktaș în play-off-ul Conference League.

La trei zile după victoria dramatică reușită la București în fața lui Aris Salonic, în turul III din Conference, Dinamo a revenit pe teren pentru duelul de la Odesa cu Cernmoreț. O deplasare care se anunța facilă pentru Dinamo, dar care s-a transformat într-un fiasco total.

Echipa lui „Il Luce” a început ezitant meciul, iar gazdele au deschis scorul după 20 de minute. Dinamo Kiev a reacționat abia după pauză, când experimentatul Andriy Yarmolenko a restabilit egalitatea ('48). Peste doar cinci minute, defensiva lui Dinamo a clacat din nou, iar Shtogrin a dus-o din nou în avantaj pe Cernomoreț. 

Dinamo Kiev, învinsă după un meci dramatic, cu 5 goluri

„Thriller-ul” era departe de final. Dinamo Kiev a luat-o de la capăt, a început din nou goana după egalarea, iar reușita de 2-2 a venit în minutul 60. Sydorchuk a înscris din pasa lui Vanat, iar Kievul spera din nou.

Totul s-a năruit, însă, în minutul 83. Syrota a lăsat-o în „10” pe Dinamo, eliminat pentru cumul de „galbene”. Consecințele s-au simțit rapid pe tabelă. Gruparea din Odesa a prins din nou curaj, iar Iyede a marcat pentru 3-2 în minutul 90. Prima înfrângere a sezonului pentru Mircea Lucescu și ai săi, care se află pe locul 6 în Ucraina, cu cu șase puncte și un meci în minus.

5.80era cota oferită de casele de pariuri pentru o victorie a lui Chernomorets Odesa

Mircea Lucescu, furios după meci: „Cum să joci pe asemenea călduri?”

Mircea Lucescu n-a digerat prea bine eșecul de la Odesa. „Il Luce” și-a criticat jucătorii și a acuzat și condițiile în care s-a disputat partida: 

„Sunt foarte supărat! A fost greu să ajungem de la București la Odesa, plus să joci pe asemenea călduri...?! Totuși, nu vreau ca lucrurile acestea să sune precum niște scuze, ar fi trebuit să câștigăm.

VIDEO Cum s-a trăit duelul lui Dinamo Kiev cu Aris, disputat în Giulești

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Fotbalul italian a pierdut o legendă” » Mesajul lui Pep Guardiola pentru fostul său antrenor din Serie A

HJK Helsinki, demonstrație de forță: și-a năucit adversara în 6 minute

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează