INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Câștigătorul Europa League a refuzat-o public pe Manchester United: „Am ofertă scrisă”

Kevin Trapp, câștigător de Europa League // foto: Guliver/gettyimages
Kevin Trapp, câștigător de Europa League // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 17:27 / Actualizat joi, 25 august 2022 18:07

Kevin Trapp (32 de ani), portarul lui Eintracht Frankfurt, a anunțat astăzi că a refuzat o ofertă venită de la Manchester United.

Neamțul Kevin Trapp, titular în poarta lui Eintracht Frankfurt sezonul trecut, a anunțat pe contul personal de Instagram că ieri a refuzat o ofertă venită de la Manchester United.

U Cluj l-ar fi readus în club pe omul care își umilea subalternii: „Citești ziaru', băi fraiere, că-ți dau cu el în cap?! Te și bat!” » Reacția oficială
U CLUJ
U Cluj l-ar fi readus în club pe omul care își umilea subalternii: „Citești ziaru', băi fraiere, că-ți dau cu el în cap?! Te și bat!” » Reacția oficială

Câștigător de Europa League sezonul trecut alături de Eintracht, Trapp și-a explicat alegerea spunând că „am trăit momente de neuitat la Frankfurt, am scris istorie împreună”.

Cel mai probabil, la United ar fi fost rezerva lui David de Gea.

Kevin Trapp, câștigător de Europa League alături de Eintracht Frankfurt, a refuzat-o pe Manchester United

„În aceste zile au apărut multe știri cu privire la interesul lui Manchester United pentru un transfer. Este adevărat că există o ofertă scrisă. Manchester United este un club uriaș, faptul că am luat în considerare oferta și m-am gândit dacă să o accept sper că este înțeles de toată lumea.

Ieri, însă, le-am transmis reprezentanților celor două cluburi că am ales-o pe Eintracht. Am trăit momente de neuitat aici, am scris istorie împreună. Am avut un start dificil de sezon, dar am încredere totală în noi”, a scris Trapp.

El a apărat în 46 de meciuri sezonul trecut, în care a primit 61 de goluri. Eintracht l-a cumpărat de la PSG în august 2019, cu 7 milioane de euro. Trapp a mai evoluat la echipa din Frankfurt între 2012 și 2015, apoi în sezonul 2018/2019 sub formă de împrumut.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Povestea lui William Foulke, cel mai corpolent portar din istoria naționalei Angliei » Cum a făcut-o pe Sheffield United o echipă invincibilă

Imagini tulburătoare din Ucraina, la reluarea campionatului » Meciul a durat peste 4 ore, jucătorii s-au adăpostit în buncăr

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
catta81k1
catta81k1  •  26 August 2022, 08:07

Pai are sanse sa joace in Champions league, nu sa fie rezerva in Europa League...

steauaefcsb
steauaefcsb  •  25 August 2022, 22:25

Ar fi luat salariu prea mare pentru o rezerva oricum!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează