INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Fostul internațional cu 375 de meciuri și 101 goluri a murit la 44 de ani

Ersen Martin, dreapta, s-a retras din activitate în 2013 / Foto: Imago
Ersen Martin, dreapta, s-a retras din activitate în 2013 / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 13:20 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 14:32

Ersen Martin, 3 selecții în naționala Turciei, era intubat din 10 martie, iar familia lui ar fi rămas cu mari sume de achitat la spital și a cerut sprijin financiar.

Turcia fotbalistică e în doliu. După 10 zile de spitalizare, în urma unui infarct, fostul internațional Ersen Martin a încetat din viață miercuri, la numai 44 de ani.

Atacant, printre altele, la FC Nurnberg, Beșiktaș și Trabzonspor, Martin suferise o ruptură de aortă în 2022, iar de atunci fusese spitalizat în mai multe rânduri, fiind supus unui tratament îndelungat. Medicație care în ultima vreme n-a mai avut efectul scontat.

Familia lui Ersen Martin a solicitat sprijin financiar

Cotidianul turc Fanatik dezvăluie că tratamentul și costurile spitalizării la clinica Siyami Ersek din Istanbul au determinat familia lui Martin să ceară sprijin financiar înainte de moartea sa.

Anul trecut, un prieten care a vrut să rămână anonim declara publicației amintite: „Nu avem nicio problemă, sprijinim cât de mult putem, dar numai până la un anumit punct... Ne așteptăm ca măcar fostele sale cluburi să dea o mână de ajutor".

În carieră, Ersen Martin a bifat 3 selecții în naționala Turciei, între 2004 și 2006. De asemenea, a evoluat pentru nu mai puțin de 13 cluburi, în contul cărora a marcat 101 goluri și a dat 28 de pase decisive în 375 de partide!

Inclusiv ministrul Tineretului și Sportului din Turcia i-a adus un omagiu lui Ersen Martin

Numai în Superlig, el a disputat 256 de meciuri și a înscris 74 de goluri. Printre personalitățile care au ținut să-i aducă un omagiu s-a numărat inclusiv ministrul Tineretului și Sportului din Turcia, Osman Askin Bak.

„Am aflat cu mare tristețe de moartea lui Ersen Martin, nume popular al fotbalului din țara noastră și care a jucat și pentru echipa noastră națională”, a scris pe rețelele de socializare membrul guvernului de la Ankara.

Beșiktaș, Trabzonspor și chiar Galatasaray, deși n-a jucat pentru formația Cim Bom, au trimis la rându-le mesaje de condoleanțe.

VIDEO. Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia

Ați mai pute citi:

Pierdere pentru Edi Iordănescu: a părăsit cantonamentul României și intră la operație + Convocare de urgență la lot

Ultrași de la Dinamo și CSA Steaua, „săltați” astăzi de mascați! Omul care l-a lăsat lat pe Elias, dus și el la audieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cmd930206
cmd930206  •  20 Martie 2024, 15:02

Domnu' Botezatu, care e legătura dintre moartea unui om şi faptul că Mutu şi-a făcut implant de păr ? Aveţi, băi, oameni buni puţină decenţă şi lăsaţi cancan-ul şi prostiile pentru alte articole, nu pentru genul acesta de ştiri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează