INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

FA CUP // „Ia-ți un minut liber” » Inedit: de ce toate meciurile din turul 3 al Cupei Angliei au fost amânate cu 60 de secunde

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 20:00

Toate meciurile din turul 3  al Cupei Angliei au început cu o întârziere de un minut. Totul face parte dintr-o campanie inedită a Federației engleze, denumită „Ia-ți un minut liber”. 

Federația speră ca prin această inițiativă să atragă atenția asupra sănătății mentale. Cele 60 de secunde de „repaus” sunt oferite pentru a încuraja fanii să se gândească la impactul pozitiv pe care acest interval îl poate avea în dezvoltarea personală și în relațiile cu apropiații, în detașarea de la grijile zilnice.

Mark Bullingham, directorul executiv al Federației engleze a vorbit despre subiect: „Deși amânarea partidelor cu 60 de secunde este o idee simplă, gestul este o platformă vizibilă prin care putem promova campania. Vrem să transmitem un mesaj important prin ea. Știm că bărbații se feresc să discute despre astfel de probleme. Așa putem atrage atenția asupra stresului”.

FA CUP // „Ia-ți un minut liber” » Inedit: de ce toate meciurile din turul 3 al Cupei Angliei au fost amânate cu 60 de secunde

Vezi și: 

Naționala SUA a amânat cantonamentul din Qatar, din cauza incidentelor petrecute în Orientul Mijlociu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  04 Ianuarie 2020, 22:26

Inedit si interesant, asta-cred-si pentru detensionare, chiar daca pe stadioanele englezesti este un inalt grad de civilizatie. La noi?...defulam prin injuraturi, petarde si alte obiecte aruncate in teren, garduri rupte, batai intre suporteri si...multe altele! A propos, vrem stadioane fara pista dar la civilizatia noastra nu va exista meci sa nu fie intrerupt (sau chiar abandonat) de patrunderea fanilor pe teren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează