INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Avertizează înaintea meciului: „Dacă mă depășește Messi, îl îmbrățișez. Dacă mă depășește Mbappe, îl ia ambulanța de pe teren!”

Medina și Mbappe au fost „la cuțite” și în meciul tur // Foto: Imago
Medina și Mbappe au fost „la cuțite” și în meciul tur // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 19:30 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 19:57

Argentinianul Facundo Medina, 23 de ani, fundașul lui Lens, l-a avertizat pe golgheterul parizienilor, pe care îl va înfrunta sâmbătă, de la ora 22:00, în „turnirul” etapei în Franța. Despre compatriotul său, Lionel Messi, spune că „îl faultez, apoi îl pup și îl îmbrățișez”.

Sâmbătă va avea loc confruntarea de foc a etapei în Ligue 1. PSG - Lens, duelul primelor două locuri pe Parc des Princes. O eventuală victorie a oaspeților i-ar apropia la doar trei puncte de campioană, cu șapte etape înainte de final.

Acuzații GRAVE la adresa antrenorului lui PSG! Ar fi cerut: „Nu putem avea atâția negri și musulmani în echipă” + UPDATE: Prima reacție a celui acuzat
FRANȚA
Acuzații GRAVE la adresa antrenorului lui PSG! Ar fi cerut: „Nu putem avea atâția negri și musulmani în echipă” + UPDATE: Prima reacție a celui acuzat

Facundo Medina: „Mi-e frică să nu-l rănesc pe Messi”

Facundo Medina, fundașul argentinian al lui Lens, a făcut declarații incendiare pe Twitch. Dacă pe Leo Messi, compatriotul său campion mondial, ar vrea să-l protejeze, în schimb, pe Kylian Mbappe îl amenință.

„Pentru mine, va fi dificil să-l marchez pe Leo, pentru că mi-e frică să nu-l rănesc. Mbappe e la fel de greu de ținut, dar mă cunoașteți”, a afirmat acesta, potrivit RMC Sport.

Kylian Mbappe s-a refăcut și va juca sâmbătă contra lui Facundo Medina

A mers mai departe cu detaliile, cum va reacționa el sâmbătă, la duelurile directe cu vedetele adversarilor. „Dacă Messi mă driblează și mă depășește, îl faultez, apoi îl pup și îl îmbrățișez”, a afirmat fundașul central în vârstă de 23 de ani.

La Mbappe, fostul apărător al lui Talleres, sosit în 2020 la clubul din nordul Franței (are contract până în 2026), a spus: „Dacă el mă driblează, îl ia ambulanța de pe teren”.

Incert după ce s-a accidentat la șold etapa trecută, la 2-0 cu Nice, Kylian a revenit astăzi la antrenamente. Și, cu siguranță, va juca în weekend contra lui Lens, pe Parc des Princes.

Facundo Medina nu l-a lăsat să respire pe Mbappe în meciul tur

În tur, Lens a învins-o cu 3-1 pe PSG. Atunci, Messi nu a evoluat. În schimb, Mbappe a fost integralist la roș-albaștri, nereușind să scape de puternicul stoper sud-american.

Medina, cotat la 16 milioane de euro pe Transfermarkt.de, are 3 goluri și 4 assisturi în 28 de meciuri disputate în acest sezon pentru Lens.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Internațional israelian acuzat de agresiune sexuală și arestat la Atena » Asupra lui s-a găsit heroină!

Dezvăluire șocantă a lui Robert Lewandowski: „Nu mai puteam să merg când m-am dat jos din pat!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionelvancea74
ionelvancea74  •  13 Aprilie 2023, 03:28
Postat de contrabas3 pe 12 Aprilie 2023, 20:01

Îmi place tupeul lui Medina. Sper să fie un meci frumos, cu goluri multe (Mbape și Messi) și să câștige PSG.

Eu sper să câștige Lens.

contrabas3
contrabas3  •  12 Aprilie 2023, 20:01

Îmi place tupeul lui Medina. Sper să fie un meci frumos, cu goluri multe (Mbape și Messi) și să câștige PSG.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează