INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Făcut pachet de Radu Drăgușin și Genoa, Jose Mourinho dă din colț în colț: „AS Roma n-a jucat finale consecutive în Europa până acum”

Jose Mourinho și Paolo Dyabala, foto: Imago
Jose Mourinho și Paolo Dyabala, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 10:16 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 10:37

Portughezul Jose Mourinho a declarat că trăieşte cel mai slab start de sezon ca antrenor, după ce înfrângerea cu scorul de 4-1 suferită joi de AS Roma în meciul cu Genoa a lăsat-o pe Roma deasupra zonei de retrogradare din Serie A, informează Reuters.

  • Cu Radu Drăgușin integralist și George Pușcaș rezervă, Genoa a făcut un meci perfect cu AS Roma;
  • Radu Drăgușin a fost imperial și a intervenit decisiv în mai multe rânduri. Evoluția lui a fost apreciată de Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 6,4, la fel ca lui Frendrup. Doar Gudmundsson (6,8) și Retegui (6,5) au luat note mai mari de la Genoa.
De ce românul care le-a învins pe Inter și Juventus nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „Sub nicio formă”
NAȚIONALA
De ce românul care le-a învins pe Inter și Juventus nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „Sub nicio formă”

Jose Mourinho: „Este cel mai prost start de sezon al meu ca antrenor”

Mourinho a ghidat Roma către două finale europene consecutive, câştigând Conference League în 2022 şi pierzând cu Sevilla în finala Ligii Europa în acest an, dar cu echipa pe locul 16 în Serie A, presiunea este mare.

„Este cel mai prost start de sezon al meu ca antrenor și al Romei ca echipă, e adevărat. Tot adevărat este că Roma nu a mai jucat vreodată în două finale europene consecutive (înainte de sezonul trecut)", a declarat Mourinho, citat de news.ro.

Roma are o singură victorie în cele şase meciuri de campionat disputate până acum în acest sezon, iar lista tot mai lungă de accidentări nu îl ajută pe Mourinho, în special în apărare.

„Când ne lipsesc anumiţi jucători, nu suntem solizi", a spus el. "Cu toate acestea, să afirmăm că slăbirea solidităţii noastre este rezultatul absenţei acestui sau acelui jucător nu ar fi corect. Lipsa noastră de stabilitate defensivă e din vina echipei în ansamblu - ce se întâmplă când pierdem posesia şi când ne retragem".

Cu Roma revenind în acţiune duminică, contra echipei Frosinone, urmând ca la 5 octombrie să joace în Liga Europa contra echipei elveţiene Servette, Mourinho a spus că nu are sens să insiste asupra problemelor.

„Aceasta este echipa pe care o avem, la bine şi la rău. Trebuie să mergem înainte - nu este timp să ne lamentăm", a adăugat el.

Citește și: 

Vești bune pentru Ianis Hagi! Titular cu Celta Vigo, lăudat de Marca și Mundo Deportivo: „De la mai puțin la mai mult”

Alarmă, Valentin Mihăilă: nu a mai jucat un meci integral de peste un an!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează