INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDIALUL CLUBURILOR

Fără trei vedete în finală din cauza unei reguli bizare!

Guardiola nu poate conta pe Doku, Haaland și De Bruyne în finala CM cluburi / Foto: Imago
Guardiola nu poate conta pe Doku, Haaland și De Bruyne în finala CM cluburi / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 11:14 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 12:00

Manchester City nu-i va putea folosi pe Erling Haaland, Jeremy Doku și Kevin de Bruyne în finala CM cluburi cu Fluminense. Accidentați, ei au văzut semifinala cu Urawa Red Diamond (3-0) din tribună, iar pentru că nu s-au aflat nici măcar în lot, regulamentul FIFA le interzice prezența în finală!

Trei vedete i-au lipsit lui Manchester City în semifinalele Mondialului cluburilor. Accidentați, Erling Haaland, Jeremy Doku și Kevin de Bruyne au văzut meciul cu Urawa Red Diamond din tribună.

Manchester City s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor! Când și pe cine va înfrunta
CM al cluburilor
Manchester City s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor! Când și pe cine va înfrunta

Pep Guardiola s-a descurcat și fără ei, scor final 3-0, dar pentru finala cu Fluminense, de vineri, și-ar fi dorit să-l aibă la dispoziție măcar pe Haaland. Problema? Regulamentul bizar al competiției, pus la punct de FIFA.

Pep Guardiola trebuie să se descurce și-n finală fără Erling Haaland

Potrivit acestuia, jucătorii care n-au fost nici măcar în lot în semifinale au interzis și la finală! Astfel că managerul lui City va trebui să facă din nou unele artificii în formula de start.

Haaland, 23 de ani, a pierdut ultimele 3 partide disputate de albaștri din cauza unei fracturi de stres, suferite în meciul cu Aston Villa (0-1). Zilele trecute, atacantul norvegian l-a vizitat la Barcelona pe expertul în biomecanică John Haddad, pentru a evalua stadiul recuperării.

Jeremy Doku ar putea reveni cu Everton, pe 27 decembrie

Accidentat din august, Kevin de Bruyne, la rându-i, a revenit în sfârșit la antrenamente, în timp ce Jeremy Doku speră să joace pe 27 decembrie, în campionat, contra lui Everton.

În Premier League, Manchester City a bifat doar o victorie, 2-1 cu Luton Town, în ultimele 6 meciuri. În rest, 4 remize și un eșec, cel suferit la Birmingham, în fața lui Aston Villa.

Mai puteți citi:

Vedeta lui Chelsea a profitat de gafa adversarului, apoi i-a transmis un mesaj public: „Se mai întâmplă rahaturi” + Eroare de cascadorii râsului a jucătorului de 38 de milioane

Marius Șumudică, dezolat: „Sunt supărat. Nu trebuia să se întâmple”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tonomat
tonomat  •  20 Decembrie 2023, 14:20

Cum bă, mai zi o dată ce are...fractură de stres...hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează