INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

„O caricatură de fotbal" » FC Porto face scandal: arbitrul n-a avut VAR, așa că a dezbătut pe telefon!

FC Porto
FC Porto

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 13:24 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 13:25

Din cauza unei defecțiuni tehnice, „centralul" Miguel Nogueira nu a mai putut discuta cu asistentul video decât prin celular. Așa a anulat un penalty și a dat altul în finalul unui meci în care FC Porto a egalat-o pe Arouca (1-1) în minutul 109!

Dacă noi suntem nemulțumiți de tehnologia video, portughezii aruncă flăcări după ce s-a întâmplat pe „Dragao" la Porto - Arouca 1-1 într-o partidă a cărei repriză secundă a fost prelungită cu 23 de minute. O partidă de 113 minute!

Interzis de FRF, a plecat în Anglia să arbitreze! Aurel Onița, primul interviu după șapte ani de tăcere: „Mi s-a luat pasiunea! Cea mai mare bucurie e că alerg desculț pe plajă la răsăritul soarelui”
INTERVIU
Interzis de FRF, a plecat în Anglia să arbitreze! Aurel Onița, primul interviu după șapte ani de tăcere: „Mi s-a luat pasiunea! Cea mai mare bucurie e că alerg desculț pe plajă la răsăritul soarelui”

 „Centralului” Miguel Nogueira i s-a spus la mobil că Taremi simulase

În al 6-lea minut de prelungire, la 0-1, arbitrul Miguel Nogueira a dictat penalty la căderea în careu a lui Taremi. A vrut să revadă faza la marginea terenului, dar monitorul nu mai funcționa, conexiunea căzuse.

A discutat la telefon cu VAR-ul, care i-a comunicat că Taremi simulase. „Centralul" a anulat decizia și i-a informat pe cei doi antrenori, Vitor Bruno (secundul care l-a înlocuit duminică la Porto pe Sergio Conceicao, suspendat) și Daniel Ramos.

„O caricatură de fotbal
Arbitru în meciul lui FC Porto

Protestul lui FC Porto: „Să alterezi deciziile la mobil nu mi se pare drumul corect"

În al 15-lea minut de prelungire, momentele comice cu telefonul mobil s-au repetat. Până la urmă, Nogueira a confirmat lovitura de pedeapsă pentru Porto, dar Arruabarrena a respins mingea șutată de Galeno. A egalat Evanilson, în 90+19.

„Nu vreau să par lipsit de respect față de nimeni, însă ce s-a petrecut în prelungiri a fost o caricatură a fotbalului portughez", a protestat tehnicianul gazdelor. „Să alterezi deciziile la mobil nu mi se pare drumul corect pentru arbitrajul nostru".

La rândul său, Ramos a explicat: „Ni s-a spus că s-a pierdut conexiunea, dar imaginile au fost analizate de VAR și nu era penalty".

Supărați pe „central" din cauza rezultatului slab, doar 1-1 acasă cu Arouca, primele puncte pierdute de alb-albaștri în acest campionat, cei de la Porto au cerut anularea meciului și repetarea sa pe „Dragao"

Citește și: 

Superstoper! Radu Drăgușin, MVP la Genoa în Serie A: „Curajos în duelurile corp la corp, foarte bun și când anticipează pericolul"

De ce a fost amânat Atletico Madrid - Sevilla: „Nu s-a mai văzut așa ceva din 1972”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează