INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

Au reacționat imediat: 4 cluburi îl acuză pe Joan Laporta că minte!

Joan Laporta // FOTO: Imago
Joan Laporta // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 11:05 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 11:45

Ajax, Feyenoord, Roma și Marseille au reacționat rapid după anunțul lui Joan Laporta. Și spun că nu au nicio intenție să intre în Superliga Europei, în ciuda anunțului președintelui Barcelonei.

Șeful Barcelonei insistă pentru proiectul Superligii Europei și a dezvăluit recent că mai multe cluburi sunt de acord cu ideea lui. 

Xavi lansează acuzații grave la adresa Realului: „Alterează competiția săptămână de săptămână. Și un orb vede”
BARCELONA
Xavi lansează acuzații grave la adresa Realului: „Alterează competiția săptămână de săptămână. Și un orb vede”

 „Pe lângă Barcelona și Madrid, ar mai fi italienii: Inter, Milan, Napoli și Roma. De asemenea, echipe franceze ca Marseille, plus cele trei portugheze, Sporting, Benfica și FC Porto, care ar fi încântate să vină. Și mai sunt formațiile olandeze, Ajax, Feyenoord și PSV, dar și FC Bruges și Anderlecht din Belgia”, a spus Laporta.

Joan Laporta, acuzat că minte 

După declarația lui Laporta, patru cluburi au reacționat imediat, prin comunicate, și au anunțat că nu sunt de acord cu proiectul Superligii. E vorba de Feyenoord, Ajax, Roma și Marseille.

„Așa cum s-a spus public imediat după decizia Tribunalului European de Justiție în cazul Superligii Europei, AS Roma confirmă că nu sprijină niciun proiect atribuit așa numitei Superliga. Clubul nu și-a revizuit niciodată poziția cu privire la această teme și nici nu a purtat discuții pentru a parcurge alt drum”, au precizat italienii.

Ajax a venit și ea cu un mesaj scurt: „Ajax nu a discutat niciodată cu Laporta despre această temă și cu atât mai puțin nu a fost de acord. Clubul e complet surprins de această declarație”.

Iar Feyenoord a descris totul ca fiind o „prostie totală”, potrivit Marca. În timp ce Olympique Marseille a subliniat că are aceeași poziție ca în trecut: „Poziția clubului nu s-a schimbat”. În 21 decembrie, francezii spuneau că: „Nu e momentul pentru o nouă competiție”.

Nu-mi pasă și nu mă simt inconfortabil fără cluburile engleze, pentru că acestea au deja Super Liga lor. Faci o propunere unui club, care numai că participă va câștiga 100 de milioane de euro. Suma asta nu se poate obține nici măcar cucerind actuala Ligă a Campionilor. Situația îmi amintește de Cupa Campionilor Europeni din 1955. Foarte puține cluburi au participat, apoi a devenit competiție de excelență în Europa. Asta dorim să facem cu noua Super Ligă.

- Joan Laporta

VIDEO Promo Premier GSP. Începând cu 4 februarie, pe GSP.ro

Citește și: 

„M-ai păcălit aici, recunosc!” » Postecoglou s-a amuzat la conferință: „Sunt dezamăgit că am ratat transferul, clubul nu a vrut să-l aducă”
PREMIER LEAGUE
„M-ai păcălit aici, recunosc!” » Postecoglou s-a amuzat la conferință: „Sunt dezamăgit că am ratat transferul, clubul nu a vrut să-l aducă”
Răzvan Lucescu semnează săptămâna viitoare. Acord de 6 milioane de euro!
ANTRENORI
Răzvan Lucescu semnează săptămâna viitoare. Acord de 6 milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează