INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID

Președintele lui Real Madrid nu va fi prezent la El Clasico » Ce l-a determinat pe Florentino Perez să ia această decizie

Florentino Perez, președinte Real Madrid. 
Foto: Imago
Florentino Perez, președinte Real Madrid. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 07:35 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 09:00

Florentino Perez, președintele Realului, a decis să nu mai vină sâmbătă la El Clasico, pe Montjuic, după ce un oficial al Barcelonei l-a jignit pe Vinicius jr, iar Barcelona nu i-a sancționat gestul reprobabil în niciun fel.

  • FC Barcelona - Real Madrid se joacă sâmbătă, de la ora 17:15. Partida va fi live pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

Florentino Perez plănuise să fie prezent sâmbătă, pe Montjuic, la El Casico, pentru a fi alături de echipă într-un mediu cât se poate de ostil lui Real Madrid. 

Ultrașii lui PSG, scenografie imensă la ambele peluze! „Diavolul milanez”, luat la țintă de un actor uriaș
PSG - AC Milan
Ultrașii lui PSG, scenografie imensă la ambele peluze! „Diavolul milanez”, luat la țintă de un actor uriaș

Însă, "El Chiringuito de Jugones" relatează că președintele Realului și-a anulat călătoria, urmare a tweet-ului jignitor la adresa lui Vinicius jr pe care purtătorul de cuvânt al Barcelonei, Miquel Camps, l-a postat marți seară, în timpul meciului câștigat de madrileni la Braga (2-1).

Miquel Camps, purtătorul de cuvânt al Barcelonei: „Vinicius este un clovn și un leneș”

„Nu este rasism, Vinicius merită o palmă pentru că este un clovn și un leneș. 

Ce reprezintă aceste «biciclete» inutile și fără sens la centrul terenului?”, a postat Camps pe "X", fostul Twitter, în momentul în care brazilianul a încercat să scape de un adversar apelând la fenta respectivă.

Ce l-a deranjat cel mai mult pe Florentino Perez

Potrivit „El Chiringuito de Jugones”, ceea ce l-ar determinat pe Florentino să ia decizia de a nu mai merge la Barcelona nu ar fi atât mesajul în sine, șters de pe "X câteva minute mai târziu, cât tăcerea ulterioară a Barçei, care n-a sancționat în niciun fel postarea oficialului său, incapabilă să-și ceară scuze. 

Pur și simplu, clubul a tratat tweetul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Liderii Realului au încercat să normalizeze relația cu Barcelona

De-a lungul săptămânii, scrie cotidianul Marca, liderii grupării blanco „au încercat să normalizeze relația cu Barcelona, ​​după cum a demonstrat-o deplasarea în acest sens a unui oficial de-al Madridului în capitala Catalunyei”. 

Este vorba despre José Ángel Sánchez, director general la Real Madrid, care s-a întâlnit cu Joan Laporta, președintele Barcelonei, iar la finalul întrevederii cei doi s-au îmbrățișat.

Vinicius, victima rasismului la meciul cu Sevilla

Vinicius? Nu mai departe decât week-end-ul trecut, în finalul meciului susținut la Sevilla (1-1), atacantul brazilian al Realului fusese jignit de doi fani ai echipei gazdă, între care un copil, care au făcut gesturi de maimuță în fața lui. 

Responsabilii clubului gazdă l-au reținut și predat autorităților pe unul dintre ei. „Este episodul cu numărul zece. Și numărând...”, a atras el atenția pe rețelele de socializare. 

VIDEO. Rezumat: Barcelona - Real Madrid 0-4

Citește și: 

Cine e Santiago Gimenez, numele aflat pe lista tuturor granzilor din Europa » „Dublă” în Liga Campionilor și adevărată „bestia nera” pentru Sarri

Legenda lui Liverpool intervine ferm în scandalul momentului: „Atunci Manchester City ajunge în liga a șasea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bubby75
bubby75  •  26 Octombrie 2023, 23:24

Nu zice leneș ci mai degrabă ignorant. Ați tradus cu google translate?

danglumetu
danglumetu  •  26 Octombrie 2023, 07:50

''Florentino Perez plănuise să fie prezent sâmbătă, pe Montjuic, la El Casico, pentru a fi alături de echipă într-un mediu cât se poate de ostil BARCELONEI""!!! bravo gsp, mai aveti astfel de ziaristi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează