INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO „Îl transferi pe Mbappe, Florentino?” » Abordat pe stradă, Perez a răspuns fără ezitare

Florentino Perez // foto: Imago Images
Florentino Perez // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 20:45 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 21:01

Florentino Perez (76 de ani), președintele lui Real Madrid, a fost întrebat de un suporter dacă îl va transfera pe Kylian Mbappe (24). „Da, însă nu anul ăsta”, a răspuns numărul 1 din conducerea blanco.

În vara lui 2022, părea cert că Mbappe va semna cu Real Madrid. Kylian a ales în cele din urmă să semneze prelungirea contractului cu PSG, dar dorința șefilor lui Real Madrid de a-l vedea pe francez în tricoul alb a rămas la fel de puternică. 

Ultimele detalii de la negocierile pentru atacantul dorit de FCSB: „Dacă plătesc clauza, se face”
TRANSFER
Ultimele detalii de la negocierile pentru atacantul dorit de FCSB: „Dacă plătesc clauza, se face”

„Îl transferi pe Mbappe, Florentino?” » Abordat pe stradă, Perez a răspuns fără ezitare

Florentino Perez a fost întrebat de un suporter dacă „Ai de gând să-l transferi pe Mbappe?”. Iar el a răspuns că „Da, însă nu în acest an”. Videoclipul cu dialogul celor doi a fost publicat astăzi pe rețelele sociale și circulă cu o viteză amețitoare.

Perez speră ca Mbappe să semneze cu Real Madrid anul viitor, când francezului îi va expira contractul cu PSG. Mbappe a semnat în 2022 pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă unul, dar semnele din prezent indică mai degrabă spre o despărțire anul viitor.

Acest scenariu este întărit de o serie de informații lansate zilele trecute de presa din Spania. Mbappe i-ar fi scris personal lui Florentino pentru a se scuza, după ce în 2022 l-a pus într-o poziție jenantă prin prelungirea înțelegerii cu PSG.

Florentino Perez ar fi acceptat scuzele lui Mbappe și ar fi decis să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe Santiago Bernabeu în 2024.

În cei 5 ani petrecuți la PSG, Kylian Mbappe și-a cimentat statutul de unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii. A înscris 212 goluri în 260 meciuri pentru clubul din Paris, devenind astfel cel mai bun marcator din istoria lui PSG.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

„Cel mai bun câștigător de Champions League din istorie?” » Bale i-a scandalizat pe fanii lui Real Madrid cu răspunsul său

Benfica a anunțat astăzi cel mai scump transfer din istoria fotbalului portughez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  11 Iunie 2023, 00:04

Asta e cel mai mare criminal din istoria fotbalului, cel putin in secolul 21.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează