INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

OFICIAL Florentino Perez le-a prezentat fanilor primul transfer din noua eră de la Real Madrid

Fran Garcia e noul jucător al Realului / Sursă foto: Facebook
Fran Garcia e noul jucător al Realului / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 13:41 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 14:13

Fran Garcia, primul transfer realizat de Real Madrid în această vară, a fost prezentat astăzi la sediul din Valdebebas, în prezența președintelui Florentino Perez și a unei „armate” de jurnaliști.

Într-o perioadă marcată de multiple schimbări la nivelul lotului, vicecampioana Spaniei le-a prezentat fanilor prima achiziție din această campanie de transferuri. Fran Garcia a beneficiat de o primire specială din partea clubului, iar de la ceremonia de luni n-a lipsit Florentino Perez.

Florentino Perez le-a prezentat fanilor primul transfer din noua eră de la Real Madrid
Fran Garcia e noul jucător al Realului / Sursă foto: Facebook

„Madridul mi-a dat ocazia să mă întorc. Îi sunt recunoscător lui Carlo Ancelotti, mi-a spus după meciul din campionat că ne vom vedea într-o lună. Sunt recunoscător pentru cuvintele lui”, a spus Fran Garcia în conferința de azi, în care a dezvăluit că Marcelo a fost marele său idol:

„Am avut norocul să-l întâlnesc din postura de jucător de tineret, dar și la prima echipă. Am niște sentimente aparte pentru el”.

Fran Garcia revine la Real Madrid după trei ani

Spaniolul crescut în academia Realului s-a întors acasă după 3 ani la Rayo. Garcia fusese vândut la Vallecano în 2021, după un an în care fusese împrumutat. Real Madrid primise două milioane de euro pe el în urmă cu doi ani, iar acum a plătit 5.

Fran Garcia a semnat pe 4 ani cu Real Madrid. Fundașul stânga a făcut un sezon impresionant și a contribuit din plin la parcursul lui Rayo Vallecano, care a terminat la 4 puncte sub locul de Conference League, ocupat de Osasuna. 

Fran Garcia a fost titular în toate cele 38 de etape din La Liga, a marcat două goluri și a oferit 3 pase decisive. Dacă Real Madrid nu va reuși să îl transfere pe Alphonso Davies, atunci Garcia va deveni titularul postului de fundaș stânga.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nu a jucat niciun minut în finala Ligii Campionilor, dar a făcut istorie! Are un CV uriaș la 23 de ani

UEFA a numit cel mai bun fotbalist al sezonului în Ligă: NU e Haaland » Cum arată echipa ideală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  12 Iunie 2023, 23:53

Atita timp cit vechea garda Modric-Kroos inca este acolo, atita timp cit Ancelottu nu se pensioneaza dar cel mai important atita timp cit cel mai mare raufacator din fotbal aka Florentino Perez inca este acolo nu va putea incepe o revolutie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close