INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

Galatasaray, interesată să-l aducă pe Octavian Popescu » Ce plan are Fatih Terim

Octavian Popescu, FCSB
Octavian Popescu, FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 11:21 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 14:12

Fatih Terim (68 de ani) îl vrea la Galatasaray și pe Octavian Popescu (18 ani), mijlocașul vicecampioanei FCSB.

Evoluțiile bune ale lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan l-au convins pe Fatih Terim că investițiile din Liga 1 sunt profitabile.

După ce a confirmat interesul pentru Dennis Man, presa din Turcia anunță că antrenorul lui Galatasaray îl monitorizează și pe Octavian Popescu de la FCSB.

Fatih Terim, cu ochii pe Octavian Popescu

Evoluțiile bune ale mijlocașului n-au rămas neobservate, acum mijlocașul poate prinde transferul carierei.

Fatih Terim vrea să întinerească lotul, iar mijlocașul de bandă al vicecampioanei ar fi pe lista „împăratului” alături de Dennis Man, după cum informează turcii de la Fanatik.

Gigi Becali: „Refuz oferta pentru că e un jucător pe care poți să iei 50”

În luna iunie, s-a vorbit mult despre o presupusă ofertă de 13 milioane de euro pe numele lui Octavian Popescu, pe care Gigi Becali ar fi refuzat-o. 

„Refuz oferta pentru că e un jucător pe care poți să iei 50. Dacă îl dai pe ăla pe care poți lua 50 cu 13, atunci în România nu vom mai lua vreodată 50. Dacă pot să iau 50, și o să iau, pentru că el e titular la 18 ani și nu îl schimbă nimeni, de ce să îl dau?

La ora asta, nu poate nimeni să-l cumpere pe Octavian Popescu. Dar, s-ar putea să nu-l dau deloc”, spunea Gigi Becali.

1,6 milioane de euroeste cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt

Chiar dacă, omul de afaceri nu este deloc grăbit să-l pună pe tarabă pe mijlocașul ofensiv, Fatih Terim știe cum poate să-l aducă pe Popescu în Turcia.

Planul lui Galatasaray pentru a-l aduce pe Octavian Popescu

Declrațiile lui Gigi Becali nu-l dă înapoi pe Terim, care are speranțe în continuare că îl poate aduce pe tânărul fotbalist la formația „Cim-Bom-Bom”.

Gigi Becali a spus în repetate rânduri că Moruțan nu va pleca de la FCSB pentru mai puțin de 10 milioane de euro, dar în cele din urmă a acceptat oferta turcilor și l-a cedat pe o suma de două ori mai mică. Conducerea lui Galatasaray plănuiește să aplice aceeași tactică și în cazul lui Octavian Popescu.

Între timp, explozia lui Popescu s-a mai domolit, după ce tânărul fotbalist s-a accidentat în luna septembrie. În acest sezon, Popescu a înscris 4 goluri în 12 meciuri, iar Latifundiarul din Pipera ar putea fi tentat să-i dea drumul fotbalistului în cele din urmă.

Citește și:

Gigi Becali, afacere cu Ioan Niculae! Patronul FCSB a plătit aproape 7 milioane de euro

Mirel Rădoi, înapoi la FCSB? Selecționerul recunoaște: „Pasiunea arde prea rău!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  14 Noiembrie 2021, 20:19

Țăvi Popescu e cea mai mare gloaba din istoria omenirii, sa-si vada de cazanul lui cu fasole ghighista, nu face nici 2000 de lei (de aia vechi cu eclipsa).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează