INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Pachet cu solduri de la PSG » Ce jucători a cumpărat Galatasaray de la campioana Franței și cât au costat

Galatasaray i-a transferat pe Mauro Icardi și Leandro Paredes. Foto: Imago Images
Galatasaray i-a transferat pe Mauro Icardi și Leandro Paredes. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 18:55 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 18:55

Galatasaray l-a transferat definitiv pe atacantul Mauro Icardi (30 de ani), după ce îl împrumutase în sezonul trecut, și pe mijlocașul Leandro Paredes (29 de ani), pentru care a plătit 10 milioane de euro, respectiv 6 milioane.

Galatasaray se întărește și continuă să transfere jucători importanți. Astăzi a dat două lovituri, aducând doi fotbaliști de la PSG. Mauro Icardi, care fusese doar trimis ca împrumut la Istanbul, a fost cumpărat definitiv de „Cim Bom Bom”. Suma dezvăluită de cotidianul turcesc Fanatik, care preia informața din L'Equipe, este de 10 milioane de euro.

Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”
REACȚIE
Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”

Mauro Icardi a contribuit mult la titlul câștigat de Galatasaray

Vârful argentinian mai avea un an de contract cu PSG, iar cota lui de piață pe transfermarkt.com scăzuse la 19 milioane de euro. Icardi a contribuit mult la titlul câștigat de Galatasaray, influențând 31 de goluri, 23 de reușite și 8 pase decisive în 26 de meciuri în campionat și Cupă

În sezonul trecut, Mauro a câștigat 6,75 milioane de euro, din care PSG a suportat 6 milioane. Parizienii scapă de un jucător cu contract mare, pe care l-a folosit puțin spre deloc și pe care l-a transferat de la Inter în iulie 2020 cu 50 de milioane de euro.

Galatasaray l-a luat și pe Leandro Paredes

Galatasaray a ajuns la un acord și cu un alt argentinian. Potrivt aceluiași Fanatik, gruparea din Istanbul l-a luat pe Leandro Paredes, care în sezonul trecut fusese împrumutat la Juventus. PSG a dat 40 de milioane pe el în ianuarie 2020 pentru a-l aduce de la Zenit St. Petersburg. Paredes a fost mai ieftin decât Icardi și a costat doar 6 milioane de euro, la jumătate față de cota de pe transfermarkt.com. 

Mijlocașul de 29 de ani a semnat pe trei sezoane cu opțiune pentru al patrulea și va câștiga 2,75 milioane de euro anual la Galata. Cei doi argentinieni vor veni împreună cu același avion și vor îndeplini ultimele formalități înaintea plecării în stagiul de pregătire din Austria.

Citește și:

Bayern supralicitează iar pentru Harry Kane

Hoffenheim, prezentarea verii! Cum și-au anunțat ultimul transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează