INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Gareth Bale, dezvăluiri din vestiarul lui Real Madrid: „Cristiano Ronaldo te speria!” » Ce făcea când echipa câștiga, dar el nu marca

Ronaldo, Bale și Benzema au format celebrul trident BBC / Sursă foto: Guliver/Getty Images +19   FOTO
Ronaldo, Bale și Benzema au format celebrul trident BBC / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 18:57 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 19:26

Fostul mare fotbalist Gareth Bale, retras din activitate la începutul acestui an, a făcut câteva comentarii despre relația de colegialitate pe care a avut-o cu Cristiano Ronaldo, ex-coechipierul său de la Real Madrid

Galezul de 33 de ani a adus în discuție unele momente tensionate ce aveau loc în vestiarul „Los Blancos” după meciurile în care portughezul nu reușea să înscrie:

„A fost un coechipier bun, am avut tot timpul o relație bună. Dar avea momentele lui. De exemplu, dacă noi câștigam cu 5-0 și el nu marca, venea și își arunca ghetele nervos

E ca și cum echipa ta câștiga în Cupa Ryder (n.r. - o competiție de golf, sportul favorit al lui Bale), iar tu nu ai avut reușit vreun punct, așa că te enervezi. Dar era un tip de treabă, nimic greșit în legătură cu el, nu am avut deloc probleme. Unii oameni se pot speria de felul lui de a fi, dar dacă nu o faci, atunci este totul bine”, a spus Bale, conform publicației Marca

Gareth Bale: „Ronaldo a mulțumit echipei după Baloanele de Aur câștigate”

Totuși, conform dezvăluirilor lui Bale, Cristiano n-ar fi fost tot timpul personajul încrâncenat în care se transforma după meciurile mai puțin reușite: „Dacă a mulțumit echipei când a câștigat Baloanele de Aur? Da, a făcut-o”, a mai spus legendarul fotbalist galez.

Gareth Bale a petrecut nouă ani la Real Madrid

În vara lui 2022, Bale pleca liber de contract de la Real Madrid, după 9 ani. Semna cu Los Angeles FC, echipă la care a jucat jumătate de an. Ultima competiție importantă la care a jucat Bale este Campionatul Mondial din Qatar, unde a participat alături de naționala Țării Galilor. 

Cu 5 titluri de Liga Campionilor în palmares și o semifinală de Euro, Gareth Bale e cel mai valoros jucător galez din istorie, dar și unul dintre cei mai mari fotbaliști britanici.

FOTO / 20 de imagini reprezentative din cariera lui Gareth Bale

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages
+15 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Barcelona, aproape de a transfera jucătorul dorit și de rivala Real Madrid: „Deco și Mateu Alemany încearcă să pună la punct toate detaliile”

Echipa lui Ronaldo ar pregăti o ofertă pentru fotbalistul român care a retrogradat în liga a treia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează