INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gareth Southgate, spre Manchester United? Selecționerul Angliei a răspuns fără dubii: „Este lipsă de respect”

Gareth Southgate, foto: Getty Images
Gareth Southgate, foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 11:29 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 11:34

Gareth Southgate (53 de ani), selecționerul Angiei, a susținut conferința de presă premergătoare duelului amical cu Brazilia, care va avea loc sâmbătă, de la 21:00. El a vorbit despre interesul lui Manchester United, care și-ar dori să-l înlocuiască pe ten Hag, iar Southgate ar fi în pole-position pentru ocuparea postului.

Contractul selecționerului expiră în luna decembrie. Gareth Southgate este la cârma naționalei Angliei din 2016 și a devenit al patrulea cel mai longeviv selecționer al englezilor din istorie. Southgate a vorbit despre posibilitatea de a deveni managerul lui Manchester United după terminarea contractului.

Jucătorul de la națională care l-a dat pe spate pe Mihai Stoica: „Poate juca la Inter”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Jucătorul de la națională care l-a dat pe spate pe Mihai Stoica: „Poate juca la Inter”

Gareth Southgate nu vrea să audă de Manchester United momentan: „Cu siguranță nu voi avea discuții înainte de terminarea contractului”

Selecționerul Angliei a precizat faptul că nu vrea să discute cu niciun club, cel puțin până nu-și va încheia contractul din prezent. Manchester United are în acest moment antrenor, iar Southgate exclude varianta.

„Cred că am răspuns la această întrebare de multe ori. Mă concentrez pe Campionatul European. Cu siguranță nu voi discuta cu nimeni altcineva momentan. Sunt de opt ani aici. Nu m-aș distra dacă aș purta discuții cu altcineva atunci când mă aflu sub contract.

Sunt două lucruri din punctul meu de vedere. În primul rând sunt selecționerul Angliei. Am un singur obiectiv, să încerc să câștig Campionatul European. În mod clar, ne concentrăm pe cele două jocuri importante pe care le avem în această săptămână.

În al doilea rând, Manchester United are manager. Este întotdeauna o lipsă de respect atunci când există speculații despre înlocuirea unui tehnician al unei echipe. Nu am timp pentru așa ceva”, a precizat Southgate, conform Sky Sports.

Anglia va disputa patru meciuri amicale până la startul Campionatului European din Germania. Englezii se vor duela cu Brazilia, Belgia, Bosnia și Islanda.

La Euro, Anglia se află în grupa C, alături de Slovenia, Danemarca și Serbia.

Citește și alte știri:

I-a doborât recordul legendarului Sergio Ramos! Ce performanță a mai stabilit ultimul talent din La Masia
Spania - Columbia 0-1
I-a doborât recordul legendarului Sergio Ramos! Ce performanță a mai stabilit ultimul talent din La Masia
Fosta soție a lui Dani Alves, mesaj cu subînțeles: „Uneori va trebui să stai la masă cu Iuda”
SPANIA
Fosta soție a lui Dani Alves, mesaj cu subînțeles: „Uneori va trebui să stai la masă cu Iuda”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează