INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gavi își provoacă rivalii: „Real Madrid să ia pe cine vrea, Barcelona rămâne oricum o superechipă!”

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 18:31 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 21:56

Tânărul mijlocaș blaugrana, Gavi (18 ani), le aruncă mănușa rivalilor blanco după ce vicecampioana Spaniei l-a transferat pe Bellingham: „Barca trece prin momente dificile din punct de vedere economic, dar jucătorii academiei au atins un nivel ridicat. Repet, nu-mi pasă pe cine aduc ei”.

Rivalitatea istorică între Real Madrid și Barcelona nu cunoaște pauze nici în vacanță. O rivalitate între jucătorii blancos și cei blaugrana, pe care chiar și cei mai tineri o cunosc și o trăiesc din plin. 

Confirmarea a venit din ultimele declarații ale lui Gavi, care, vorbind pentru jurnalul Sport, a discutat despre mutările din mercato ale madrilenilor - vezi transferul lui Jude Bellingham de la Dortmund pentru 103 milioane de euro și plecarea lui Benzema în Arabia Saudită -, și le-a aruncat mănușa rivalilor.

Gavi: „Avem jucători foarte buni la Academia Barcelonei”

„Dac-am văzut întăririle pe care Realul le-a făcut și le vizează? Real Madrid poate semna pe oricine dorește, nu sunt foarte interesat! Noi.suntem complet concentrați pe noi înșine, avem o super echipă. 

Barcelona trece prin momente dificile din punct de vedere economic, dar jucătorii academiei au atins un nivel ridicat. Repet, nu-mi pasă deloc. Noi avem tineri foarte buni și ne vom bate să facem cinste tricoului blaugrana. 

Eu încă trebuie să cresc, sunt tânăr. Trebuie să mă perfecţionez şi vreau să o fac. Înregistrarea mea la Ligă? Totul s-a rezolvat”, a declarat puștiul minune al lui Xavi.

Gavi și Vinicius au fost la un pas de încăierare! La pauză, brazilianul s-a dus să-i ceară explicații + Gest obscen făcut de spaniol
BARCELONA - REAL MADRID 0-4
Gavi și Vinicius au fost la un pas de încăierare! La pauză, brazilianul s-a dus să-i ceară explicații + Gest obscen făcut de spaniol

Zubimendi, după Busquets?

Apropo de transferuri, Gavi a vorbit și despre posibilul transfer al unui mijlocaș care să acopere plecarea lui Biusquets. „Zubimendi? Cu siguranță îl cunosc, este un jucător care l-ar putea înlocui pe Sergio, dar trebuie să-l respectăm pe el și pe Real Sociedad”.

Citește și alte știri despre Barcelona:

Barcelona vrea să scape în această vară de fotbalistul care a comparat perioada de pe Camp Nou cu închisoarea

Dembele semnează până în 2027: „Sunt fericit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează