INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GENK - SINT TRUIDENSE 1-2

Genk - Sint Truidense 1-2 // Ianis Hagi, primul meci integralist în Belgia » Românul a reușit un assist

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 10:38

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv), titularizat după 42 de zile, a reușit un assist în meciul Genk - Sint Truidense 1-2, dar Hannes Wolf (38 de ani), antrenorul campioanei din Belgia, le-a transmis jucătorilor: „Să fii bun din punct de vedere tehnic e plăcut, însă pentru a câștiga e nevoie de mai mult”.

După 42 de zile și opt meciuri la rând departe de formula de start, Ianis a fost din nou titular la Genk, în premieră cu noul antrenor, Hannes Wolf.

Și, pentru întâia oară de când s-a transferat la clubul flamand, pe 12 iulie, numărul 23 a jucat o partidă completă.

Folosit în spatele vârfului Samatta într-un sistem 4-2-3-1, Ianis a pasat decisiv la golul de 1-0, dar campioana a pierdut din nou. A cincea oară în ultimele șase partide disputate în toate competițiile. Wolf nu are încă niciun succes în trei întâlniri.

La final, tehnicianul i-a avertizat pe jucători: „Să fii bun din punct de vedere tehnic e plăcut, însă pentru a câștiga e nevoie de mai mult".

15 meciuria jucat Ianis Hagi în acest sezon la Genk: 11 în Jupiler și 4 în Champions League

3 goluriși 3 pase decisive are Hagi la echipa albastră în toate competițiile

„Trebuie să depășim această situație împreună. Jucători și antrenori. Sigur că vrem victorii, dar să nu intrăm în panică și să ne pierdem controlul" 
Hannes Wolf, antrenor Genk 

VEZI ȘI:

Wigan - Reading 1-3 // Mark Bowen, managerul englezilor, dezvăluie momentul care l-a făcut pe George Pușcaș să explodeze + Notă maximă pentru „tricolor” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
loti_sz
loti_sz  •  02 Decembrie 2019, 00:12

nu e nevoie sa numim o incercare de sut ratat (deviata totusi in poarta) un asist in acest meci a facut alte lucruri onorabile decit acest "asist" Cit despre daca aceste lucruri sunt suficiente ramine de discutat. Putem admite inca ca e tinar si are o marja de progresie

vishnu
vishnu  •  01 Decembrie 2019, 17:12

A vrut sa traga la poarta, s-a impiedicat in minge si i-a sarit in cap atacantului. Fishwrap in extaz ca a facut odorul "assist".

1177177172317584
Christian Ciuca  •  01 Decembrie 2019, 13:48

asa, super, pasa decisiva, hai Ianise, hai baiatule, zbate-te sa joci titular altfel ai grija ca-ti pierzi locu in Nationala, asta vrea lumea de la tine goluri si pase decisive, lasa apararea si incearca poarta, nu mai te codi, daca dai gol iti recapeti increderea in tine, ataca fara complexe, lasa altruismu si uita-te cum juca Gicuta, ala n-avea nevoie sa alerge de nebun in aparare, cind avea mingea direct spre poarta se-ndrepta, nu statea pe ginduri.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close