INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

FOTO Saudiții i-au impus Georginei Rodriguez 5 reguli stricte » Iubita lui Cristiano a răspuns cu un citat din Noul Testament

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 13:45 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 14:58

Georgina Rodriguez (28 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), va trebui să respecte un set de reguli clare în Arabia Saudită, acolo unde va locui cu cvintuplul Balon de Aur, ca urmare a transferului starului portughez la formația Al-Nassr. 

Marca scrie astăzi despre cele 5 reguli stricte pe care Georgina Rodriguez trebuie să le respecte pe teritoriul Arabiei Saudite. 

Regulile se aplică oricărui cetățean străin care se mută în țara din Golf:

  • Iubita portughezului va fi nevoită să poarte în public „abaya”, o rochie asemănătoare unui halat, purtată de femeile de religie musulmană.
Saudiții i-au impus Georginei Rodriguez 5 reguli stricte » Iubita lui Cristiano a răspuns cu un citat din Noul Testament
  • Va trebui să se îmbrace decent, fiind obligată să nu apară pe stradă în decolteu sau fuste scurte.
  • Georginei Rodriguez îi va fi interzis să aducă sau să consume în Arabia Saudită orice produs din carne de porc sau care să conțină alcool.
  • Sud-americanca nu va putea bea, mânca sau fuma în public în timpul Ramadanului, postul obligatoriu al tuturor musulmanilor.
  • Nefiind de religie musulmană, Georgina Rodriguez nu va putea nici să viziteze Mecca și Medina, precum nici alte monumente din Arabia Saudită, mai arată sursa citată.
+44 FOTO

Reacția Georginei Rodriguez

Georgina Rodriguez a reacționat pe contul oficial de Instagram. Aceasta a postat un citat din Noul Testament: „Căci Dumnezeu nu ne-a dat duhul temerii, ci al puterii și al dragostei și al înțelepciunii”, al 7-lea verset al capitolului 1 din Epistola a 2-a a Sfântului Apostol Pavel către Timotei. 

Citește și:

Șoc în La Liga: Diego Simeone pleacă de la Atletico Madrid după 11 ani și jumătate!

Circuitul Messi la PSG: semnează un nou contract astronomic, dar a adus 700 de milioane în primul an!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
petre47
petre47  •  10 Ianuarie 2023, 19:59

Degeaba, Georgina! Arabii ti-au facut-o! In acte tot menagera ramai! Si asta cu acceptul lui Ronaldo.

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Ianuarie 2023, 16:20

Georgina e foarte frumoasa, nimic de zis, dar niciodata n-am inteles fetele care-si fac poze din spate. De ce ai sta in pozitia aia intr-o poza daca esti un om de buna credinta? Pozele astea echivaleaza cumva cu pozele lui Traistariu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează