INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA - HOFFENHEIM - BAYERN 1-0

Gest uriaș al goalkeeperului lui Bayern Munchen » I-a îndeplinit ultima dorință unui copil bolnav de cancer

foto: bild.de
foto: bild.de

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 10:45

Bavarezii au ajutat un fan bolnav de cancer să intre la meci, dar ultima dorinţă nu i-au putut-o îndeplini până la capăt.

Dennis Jax are 17 ani, e bolnav de leucemie, iar medicii îi mai dau doar câteva săptămâni de trăit. Ultima sa dorinţă, ca fan al lui Bayern, a fost să meargă încă o dată pe stadion, să-şi vadă favoriţii.

I-ar fi plăcut pe Allianz Arena, însă este prea slăbit ca să mai poată face drumul de la Mutterstadt la Munchen (3 ore), a ales deplasarea la Hoffenheim, de care-l despart doar 45 de minute. Problema? N-a mai găsit bilete şi nici clubul nu l-a putut ajuta. I-a sărit însă în ajutor rezerva de portar a liderului, Sven Ulreich, care a şi apărat în meciul disputat marţi seară. Şi nu cu unul, ci cu două tichete, pentru ca Dennis să poată fi însoţit.

18 meciurii-au trebuit lui Hoffenheim pentru o victorie în premieră cu Bayern

"Sunt superbucuros! Şi-mi doresc ca Bayern să câştige. Un 4-0 ar fi nemaipomenit", visa Dennis în ajunul partidei. Dar jucătorii liderului nu i-au mai putut îndeplini şi această ultimă dorinţă. Cu gândul la meciurile cu Dortmund, de sâmbătă, şi la "sfertul" cu Real Madrid, programat marţea viitoare în Ligă, antrenorul Carlo Ancelotti a odihnit mulţi titulari, iar mesajul pentru cei intraţi pe teren a fost limpede: "Rezultatul nu contează prea mult, important e să nu ne lovim". Şi-au jucat în consecinţă. Rezultatul: 0-1. Un gol la care tocmai Ulreich, cel care-l ajutase pe Dennis cu biletele, a gafat impardonabil. 

"Am avut un debut de partidă dezastruos, cu multe pase greşite. Eşecul putea fi chiar categoric" Mats Hummels, fundaş Bayern

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează