INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

video Gasperini a insultat tifosii Fiorentinei și l-ar fi scuipat apoi pe directorul sportiv al Violei

Gasperini a insultat tifosii Fiorentinei. Foto: Imago Images
Gasperini a insultat tifosii Fiorentinei. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 16:49 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 16:49

Gian Piero Gasperini (65 de ani), antrenorul Atalantei, a făcut scandal pe teren și la vestiare, protestând pentru un penalty cu VAR, acordat Fiorentinei, ce a necesitat 5 minute de analiză în partida încheiată la egalitate, scor 1-1. Directorul sportiv Daniele Prade a fost făcut hoț de Gasperini.

S-a terminat luni seară cu scandal epilogul etapei a 30-a din Serie A, Fiorentina - Atalanta 1-1. Nemulțumit de rezultatul de egalitate, Gian Piero Gasperini s-a dezlănțuit la vestiare, contestând lovitura de la 11 metri primită de Viola în debutul reprizei secunde și transformată de Cabral, care a anulat avantajul oaspeților, luat în minutul 37 prin golul lui Maehle. 

Și Atalanta a ratat șansa de a urca pe locul 5, la doar două puncte de ultima poziție de Liga Campionilor.

Prins pe cameră » Înjurături oribile din partea lui Florinel Coman în dialogul cu Istvan Kovacs
FCSB - FARUL 2-1
Prins pe cameră » Înjurături oribile din partea lui Florinel Coman în dialogul cu Istvan Kovacs

Gian Piero Gasperini a insultat tifosii Fiorentinei

Potrivit ziarului La Repubblica, antrenorul echipei din Bergamo a avut un comportament nelalocul lui și i-a insultat pe suporterii gazdelor, folosind cuvintele „public rasist”, înainte de a țipa, a înjura și a-i ataca pe cei din managementul adversarilor, pe care i-a numit „hoți”. 

Mai mult, Corriere dello Sport susține că, după ce s-a certat cu toată lumea pe coridoarele care duc la vestiarele arenei Artemio Franchi, s-a confruntat și cu directorul sportiv Daniele Prade, pe care l-ar fi scuipat!

VIDEO. Rezumatul meciului Fiorentina-Atalanta (1-1)

Gian Piero Gasperini riscă o suspendare

Incidentele s-au petrecut chiar sub ochii procurorilor federali, care foarte probabil vor deschide o anchetă pe marginea scandalului. Gasperini, ce ar urma să riște o suspendare, pe lângă amendă, a dezmințit că s-ar fi întâmplat ceva la vestiare: „Absolut nimic nu s-a petrecut, eu am stat în banca mea”, a explicat la conferința de presă. 

Pe Gasperini l-a deranjat că s-a pierdut prea mult timp cu asistentul video: „Cinci minute pentru a da un 11 metri neclar. E clar că nu au fost siguri. Când cauți până la urmă tot găsești ceva! Și în prima repriză, au stat două minute ca să verifice o fază". 

Și brazilianul Ederson i-a luat apărarea tehnicianului său: „Pentru mine nu a fost 11 metri. Toloi lovește mingea mai întâi cu capul”.

Citește și:

Conflict pentru antrenor. Tottenham ar putea deturna un nume mare dorit și de Chelsea

Erling Haaland are și trucuri „murdare” în joc. Ce face bombardierul lui Manchester City în duelurile feroce cu stoperii adverși

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează