INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola a uitat de Messi » Reverența lui Pep pentru Phil Foden: „Este cel mai talentat fotbalist pe care l-am văzut vreodată”

Pep Guardiola
(foto: Guliver/Getty Images)
Pep Guardiola (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2019 13:46

Pep Guardiola, 48 de ani, a vorbit în termeni laudativi despre Phil Foden (19 ani, mijlocaș), considerându-l „cel mai talentat fotbalist pe care l-a văzut vreodată”.

Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a surprins întreaga lume fotbalistică cu această declarație, având în vedere superstarurile pe care managerul spaniol le-a antrenat de-a lungul timpului, numele lui Lionel Messi fiind în mod evident primul pe listă.

25.000.000 €este cota de piață a lui Phil Foden, conform Transfermarkt

„Foden este cel mai talentat fotbalist pe care l-am văzut vreodata. Problema sa este că uneori antrenorul nu-l folosește în primul 11.

El merită să evolueze toate minutele, dar are o competiție dură pentru titularizare. Muncește incredibil și stie că sunt aici pentru a-l ajuta”, a spus Guardiola în cadrul unei conferințe de presă la care a asistat și fotbalistul englez.

foden guardiola

7 goluri și 3 pase decisive are Foden pentru City în 36 de apariții

18 goluriîn 55 de selecții are Phil pentru echipele de juniori ale Angliei; acesta nu a debutat încă pentru prima reprezentativă a Albionului

Citește și:

Marca aruncă bomba: Gareth Bale, acord cu Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu! Va primi un salariu uriaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  27 Iulie 2019, 14:20

Sunt deamagit... Creadeam ca -i vorba de extraterestrul ianis hagi!!! Pai se poate nea PEP?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează