INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO+FOTO Hertha e stăpâna Berlinului » A umilit-o pe Union, iar Bruno Labbadia are un debut perfect de mandat! Clasamentul și programul rundei

FOTO: Guliver/GettyImages +18   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 22:15

Hertha a câștigat derby-ul Berlinului împotriva lui Union, scor 4-0, în deschiderea etapei cu numărul 27 din Bundesliga. 

Hertha a obținut prima victorie din istoria înfruntărilor directe cu Union în prima divizie, după ce în tur pierduse cu 0-1. Venirea lui Bruno Labbadia pe bancă pare să fie soluția potrivită pentru gazdele de astăzi. După debutul entuziasmant, 3-0 la Hoffenheim, Hertha a reușit un nou meci mare. 

Golurile au venit toate în partea secundă. Bosniacul Vedad Ibisevic a deschis scorul în minutul 51 cu o lovitură de cap din 7 metri. Următoarea acțiune ofensivă a adus golul secund. Dodi Lukebakio, lansat în adâncime de Ibisevic, a driblat portarul și a trimis în poarta goală. Bosniacul din atacul gazdelor a contribuit și la reușita cu numărul 3. I-a așezat mingea lui Matheus Cunha, iar șutul brazilianului s-a dus perfect la colțul lung. Scorul final a fost stabilit de Dedryck Boyata, după un corner, în minutul 77.

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Moment de reculegere cu reguli speciale

Meciurile din următoarele două etape vor fi prefațate de un minut reculegere în memoria victimelor coronavirusului. Fotbaliștii celor două rivale din Berlin au păstrat o distanță socială chiar și în acest moment, răspândindu-se în jurul cercului de la centrul terenului. 

Înghesuială în baruri

Olympiastadion a fost gol, dar barurile din capitala Germaniei au fost pline de oameni. Imaginile surprinse de fotografi arată că orice concept de distanțare socială a fost inexistent în timpul partidei. Chiar și forțele de ordine din afara stadionului și-au făcut timp pentru a urmărit partida, pe un ecran din mașina de intervenție.

+14 FOTO

Programul etapei #27 din Bundesliga

Clasamentul actualizat din Bundesliga

Citește și alte știri despre Bundesliga: 

Două etape de Bundesliga, omagiu pentru victimele coronavirusului

BUNDESLIGA. Lovitură dată de Bayern Munchen » Manuel Neuer a semnat prelungirea!

Deplasare dificilă pentru Borussia Dortmund, care încearcă să se apropie de Bayern Munchen

PARIURI: Aici ai avancronicile tuturor partidelor din Bundesliga programate în această etapă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează