INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Laude pentru Ianis Hagi în presa spaniolă: „Cu fiecare săptămână trecută, se adaptează mai bine și participă consistent la joc”

Laude pentru Ianis Hagi în presa spaniolă. Foto: Instagram
Laude pentru Ianis Hagi în presa spaniolă. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 11:33 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 16:23

Ianis Hagi (24 de ani) a fost al patrulea meci la rând titular la Alaves și a fost notat cu 6 în ziarele locale pentru evoluția contra lui Betis (1-1). „Devine punct fix în echipa de start. A lăsat o impresie pozitivă, chiar dacă n-a fost constant. A arătat detalii pozitive în atac și s-a sacrificat și în apărare”, a scris El Correo.

Al patrulea meci la rând ca titular în La Liga i-a adus duminică o prestație consistentă lui Ianis Hagi la Alaves. Aflat la originea golului egalizator reușit de gazde în partida cu Betis (1-1), mijlocașul român a fost lăudat de cotidianul local Noticias de Alava, care i-a acordat nota 7, cea mai mare din efectivul bascilor.

Convocare de ultimă oră la U21: a jucat doar 4 minute în ultimele 5 etape!
ROMÂNIA U21
Convocare de ultimă oră la U21: a jucat doar 4 minute în ultimele 5 etape!

„Se observă că, odată cu trecerea săptămânilor, se adaptează mai bine la echipă și la traseele din teren. De fiecare dată, Ianis Hagi participă tot mai mult la joc și are cele mai bune execuții la fazele fixe din lotul lui Luis Garcia”.

Ianis Hagi, o stea primită în cotidianul Marca pentru evoluția din meciul Alaves - Betis

Și El Correo a făcut o analiză a prestației sale, detaliind cu punctele pozitive și cele negative din evoluția lui: „S-a instalat deja ca titular în unsprezecele lui Alaves. I-a fost destul de greu să intre în schemele bascilor și aportul său a fost neregulat și acesta e capitolul la care încă rămâne dator. 

Însă a demonstrat abilități deosebite și detalii remarcabile în atac și s-a sacrificat preluând și sarcini defensive”. Publicația amintită a fost mai severă cu Ianis, acordându-i nota 6, care a fost media echipei din Vitoria. Asta în timp ce Marca l-a punctat cu o stea. "Hagi se bucură în continuare de încrederea acordată de Garcia Plaza, pentru că antrenorul lui Alaves este obsedat să marcheze dun lovituri libere și cornere", completează AS.

VIDEO. Alaves - Betis 1-1, Ianis Hagi a contribuit la golul egalizator

Noticias de Alava a remarcat că, deși nu a oferit un assist, Ianis a contribuit la faza autogolului lui Betis din minutul 35: „Golul remizei a venit dintr-o lovitură liberă, pe care Hagi și-a pus semnătura printr-o execuție puternică și la care Kike García s-a «ocupat» de finisarea acesteia cu o reluare cu capul milimetrică, forțându-l pe Hector Bellerin la autogol”. 

219 minutea strâns Ianis Hagi din cele cinci partide disputate pentru Alaves în acest sezon din LaLiga

Ziarul Marca a punctat faptul că ambele echipe aveau nevoie de pauza pentru meciurile interțări. După pauza de pe „Mendizorroza”, Hagi kr a fost schimbat cu Benavidez în minutul 73.

Citește și:

Schimbare de ultim moment la echipa națională! FRF a făcut anunțul

Indispensabil pentru FCSB? „Cu tot respectul pentru ceilalți”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  09 Octombrie 2023, 19:52

Daca mai da si vreun gol trebuie sa-i ridicam statuie...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Octombrie 2023, 15:05

Yannis a fost cel mai slab de pe teren ...nu a facut nimik pentru Alavez ...cu el in echipa Alavez n a obtinut nicio victorie ...cu ce a contribuit la gol ?...sunteti penibili sa spuneti asta ca a centrat un coleg a dat cu capul si un adversar a bagat mingea in propie poarta ...sa vedem cate realzari are dupa ce ii expira imprumutul ...dar incet incet o sa devina rezerva neutilizata ca in Scotia...

Draconian
Draconian  •  09 Octombrie 2023, 13:47

Ce-l tot mai laudati...pai daca el de cînd a ajuns la spanioli în atîtea meciuri nu a eat niciun gol... nociun sut pe poarta sau la poarta macar... nicio paza decisiva, n-a facut nimic-nimic... pai ce atacant esti tu daca cu tine sau fara tine tot aia...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează