INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Impresarul Mino Raiola boicotează un club uriaș din Europa: „Nu voi mai duce vreodată jucători acolo. I-ar ruina și pe Pele sau Maradona!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 19:19

Paul Pogba (26 de ani) a ratat ultimele meciuri ale lui United din cauza unei accidentări. Impresarul Mino Raiola (52 de ani) a criticat în termeni duri organizarea clubului din Manchester.

„Acum, principala problemă a lui Pogba e chiar Manchester United. E un club rupt complet de realitate, fără vreun proiect concret. Nu voi mai duce vreodată un fotbalist acolo. I-ar ruina și pe Maradona, Pele sau Maldin! Paul Pogba are nevoie de un club serios și o echipă puternică, așa cum s-a întâmplat la Juventus”, a declarat Raiola pentru La Repubblica.

Cotat la 100 de milioane de euro, Paul Pogba este dorit de Zinedine Zidane la Real Madrid. Campionul mondial a evoluat în doar 8 partide în acest sezon, din cauza unor accidentări. Fanii „diavolilor” au lansat o teorie a conspirației, sugerând că loviturile nu ar fi atât de grave și că ar face parte dintr-o strategie pentru a-i facilita plecarea la Madrid.

Clasament Premier League

Vezi și: 

Cristiano Ronaldo, strălucitor la Globe Soccer Awards » A purtat un ceas de aproape un milion de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează