INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Inter Milano și-a blindat atacul după plecarea lui Edin Dzeko

Marcus Thuram, Inter Milano
Marcus Thuram, Inter Milano

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 12:49 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 16:04

Inter Milano l-a prezentat oficial pe fostul atacant al celor de la Borussia Monchengladbach, Marcus Thuram (25 de ani) care a semnat un contract cu nerazzurrii pe următorii 5 ani și va avea un salariu de 6 milioane de euro anual.

Fiul lui Lilian Thuram a mai fost ofertat în această vară de AC Milan și PSG, doar că atacantul nu a reușit să fie convins financiar de cele două formații. 

Dinamo blindează atacul » Vârful adus a înscris 26 de goluri în 2 ani și anunța: „Am avut multe oferte. Jucătorii ca mine sunt rari”
DINAMO
Dinamo blindează atacul » Vârful adus a înscris 26 de goluri în 2 ani și anunța: „Am avut multe oferte. Jucătorii ca mine sunt rari”

Vine Thuram, pleacă Edin Dzeko

Pentru trupa pregătită de Simone Inzaghi, transferul lui Marcus Thuram reprezintă o înlocuire ideală a lui Edin Dzeko, care după sezoane petrecute pe „Giuseppe Meazza” a decis să plece gratis în Turcia al Fenerbahce

În stagiunea recent încheiată, Marcus Thuram a avut parte de cea mai bună perioadă la Gladbach, reușind să înscrie 13 goluri în 

32de milioane de euro este cota lui Marcus Thuram potrivit transfermarkt.de

Calea lui s-a mai intersectat cu Inter. În octombrie 2020, Thuram și-a făcut debutul în Liga Campionilor împotriva nerazzurilor la San Siro. Acesta a fost primul gust din San Siro pentru un băiat care a crescut visând să-l imite pe Ronaldo Fenômeno, care s-a angajat în numeroase bătălii cu tatăl său Lilian.

- Comunicat Inter

Ionuț Radu e dorit de suporterii lui Inter

După ce i-a privat de titlu pe nerazzurri în urma unei gafe uluitoare cu Bologna în urmă cu 2 ani, Ionuț Radu este dorit din nou de fanii Interului.

Într-un articol apărut pe site-ul fcinternews.it, în care fanii spun ce cred despre noul sezon, unul dintre ei a vorbit despre postul de goalkeeper. 

„În poartă îl avem pe Onana. Dar, dacă portarul nostru trebuie sacrificat pentru a obține bani - chiar și 60 de milioane mi se pare o sumă mică -, de ce nu am avea încredere în Radu?", a întrebat acesta. „E al nostru și e foarte bun, chiar dacă...". 

Aluzie la gafa din 27 aprilie 2022, când „tricolorul" a luftat în fața porții, Sansone a înscris în poarta goală, iar Inter a pierdut meciul de la Bologna (1-2) și titlul de campioană în fața Milanului. 

Fanul a adăugat: „Erorile apar, l-am văzut și pe Lukaku în finala Champions League, împiedicându-ne să cucerim trofeul. Și totuși, Lukaku rămâne un atacant foarte mare, la fel cum Radu e un portar foarte bun, a dovedit-o cât timp a fost împrumutat".

Citește și alte știri:

„Divorț” prematur în SuperLigă: a semnat rezilierea la 3 săptămâni după ce fusese prezentat!

„La Dinamo nu se doarme!” » Încă un new-entry în echipa lui Burcă: „Alte transferuri sunt deja în discuție”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
grro
grro  •  01 Iulie 2023, 17:56

Au blindat banca de rezerve. Nici măcar la Mönchengladbach nu a fost titular. Nu știu ce vrea la Inter.

fibra
fibra  •  01 Iulie 2023, 14:42

Un jucator bun dar inconstant.Oare din cauza comportamentului din viata personala?Nu stiu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează