INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chestura din Milano a interzis fluierele pe „Giuseppe Meazza” » Ce riscă fanii lui Inter dacă îl contestă duminică pe Romelu Lukaku

Ce riscă fanii lui Inter dacă îl contestă duminică pe Romelu Lukaku. Foto: Imago Images
Ce riscă fanii lui Inter dacă îl contestă duminică pe Romelu Lukaku. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 15:08 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 15:08

Inițiativa ultrașilor din Peluza Nord, de a distribui 30.000 de fluiere la meciul Inter - Roma (duminică, 19:00), se lovește de interdicția anunțată vineri seară de autoritățile din Milano. Cine e prins că îl fluieră pe Romelu Lukaku (30 de ani), fostul atacant al nerazzurilor, va plăti o amendă de 22 de euro.

Autoritățile din Milano sar în ajutorul lui Romelu Lukaku. După ce vineri au aflat despre inițiativa ultrașilor din Peluza Nord, de a împărți fluiere pentru a-l contesta, la stadion, pe fostul atacant al lui Inter, au decis să interzică folosirea lor mâine, pe „Giuseppe Meazza”, la meciul cu AS Roma (19:00, în direct pe Digi Sport 2, Orange Orange 2 și Prima Sport 2). 

Avem imaginile! De unde s-a auzit de fapt „Demisia!” și ce atitudine au avut ultrașii lui Dinamo față de Burcă și de jucători
dinamo - poli iași 0-0
Avem imaginile! De unde s-a auzit de fapt „Demisia!” și ce atitudine au avut ultrașii lui Dinamo față de Burcă și de jucători

Inițial, tifosii nerazzurri voiau să distribuie 70.000 de fluiere, dar au dat înapoi la 30.000 și acum riscă sancțiuni dacă fac zgomot, în intenția de a-l pedepsi pe golgheterul belgian care a trădat și a acceptat împrumutul de la Chelsea la formația din capitala Italiei.

Precedent la Fiorentina - Juventus cu Dusan Vlahovic

Chestura din Milano a anunțat că cine va intra și va folosi fluierul în timpul partidei de mâine pe „Giuseppe Meazza” este pasibil de o amendă de 22 de euro. 

Sancțiunea e ridicolă! Chiar dacă vor fi controale mai aspre la intrarea în arenă, suporterii tot vor reuși să intre cu un număr important de fluiere. Fanii lui Inter sunt revoltați că la Florența autoritățile n-au fost la fel de restrictive și au permis atacul sonor asupra lui Dusan Vlahovic, atacantul sârb care a trădat-o pe Viola și s-a transferat la dușmanul de moarte, Juventus. 

Atunci au fost 20.000 de fluiere pe Artemio Franchi și nimeni nu le-a interzis protestul”, a scris agenția Sportmediaset, amintind că și brazilianul Ronaldo a avut parte de același tratament ostil la un derby milanez.

Ce riscă fanii lui Inter dacă îl contestă duminică pe Romelu Lukaku

Spectatorii care vor reuși să pătrundă cu fluierul în tribune vor trebui să-l fluiere pe belgian atunci când stopează balonul, îl controlează, pasează sau șutează la poartă, astfel încât Romelu să nu se mai poată concentra la meci. 

Chestura din Milano a interzis fluierele pe „Giuseppe Meazza” » Ce riscă fanii lui Inter dacă îl contestă duminică pe Romelu Lukaku
Romelu Lukaku

„Provocarea nu contravine regulamentului și fluierul nu se află pe lista obiectelor interzise de a fi introduse în stadion, singurul impediment fiind că arbitrul Fabio Maresca va avea dificultăți în a fluiera în teren și a se face auzit de jucători. 

Dacă centralul consideră că zgomotul produs de fluiere e prea mare, creând confuzie pe gazon, el poate opri derbyul și să transmită avertismente prin intermediul crainicului, ce va anunța că așteaptă ca fluierele să amuțească”, a scris Gazzetta dello Sport.

Citește și:

Mesajul ferm al internaționalului român din Serie A: „Sunt în cel mai bun moment al carierei!”

Scandal în PCH! » Mai multe facțiuni au părăsit galeria. Care e principalul motiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează