INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

REZUMAT VIDEO Ionuț Radu, de senzație cu Olympique Marseille: „Miraculos, a reușit o paradă monstruoasă la șutul lui Tavares!”

Ionuț Radu (25 de ani), refăcut după o leziune musculară, foto: Imago
Ionuț Radu (25 de ani), refăcut după o leziune musculară, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 12:39 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:20

Ionuț Radu (25 de ani), refăcut după o leziune musculară, a limitat proporțiile eșecului suferit de Auxerre cu Olympique Marseille (1-2), scoțând două goluri ca și făcute. Dar a ezitat la ieșirile la cornere și putea face mai mult la șutul de 2-1 al lui Alexis.

Două etape a stat pe tușă Ionuț Radu, din cauza leziunii musculare suferite la încălzire cu Nantes. 

Dar când a revenit între buturile lui Auxerre nu s-a simțit deloc ieșit din formă. Ba din contră, portarul român s-a remarcat aseară pe terenul lui Marseille (1-2), ieșind bine pe centrările gazdelor în prima repriză. și având două intervenții excelente după pauză, iar o dată a fost salvat de bara transversală.

Lovitură pentru FCSB! Unul dintre cei mai buni jucători e OUT până la finalul sezonului
FCSB
Lovitură pentru FCSB! Unul dintre cei mai buni jucători e OUT până la finalul sezonului

„Ionuț Radu a reușit o paradă monstruoasă la șutul lui Tavares”

„Aproape miraculos! Radu a reușit o paradă monstruoasă la șutul lui Tavares, din careu la colțul scurt, și a evitat golul egalizator", a comentat RMC Sport. Care a remarcat și modul în care a prins o minge periculoasă centrată de Alexis Sanchez. 

La faza de 1-1 nu putea face nimic, Under reluând, imparabil, la colțul lung în plasa laterală (75), numai la al doilea (77) pare că e puțin surprins de șutul printre picioare trimis de Alexis. Același atacant chilian putea să-l învingă mai devreme cu o lovitură de cap, profitând de ieșirea sa neinspirată.

Ionuț Radu a primit nota 6

Agenția Maxifoot i-acordat românului nota 6 și l-a caracterizat astfel: „Și-a reafirmat forma bună. Suveran și vigilent la centrările marseilleze din primul mitan (5, 45), el a trimis mai multe degajări lungi, care au aterizat amenințător în careul advers. La cornere, în schimb, a fost prea ezitant, neștiind când să intervină și când să rămână pe linia porții.

A avut un reflex excepțional în fața lui Tavares (56), înainte de a se preda la execuția perfectă a lui Under și apoi la șutul razant expediat de Sanchez, la care ar fi putut face ceva mai mult".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Stadionul „Maradona” se deschide joi pentru ca tifosii să vadă pe ecrane uriașe meciul de la Udine, unde Napoli poate deveni campioană

Moment critic pentru Ianis Hagi! Se anunță schimbări de proporții la Rangers: „Va fi cea mai mare schimbare din ultimii ani”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  02 Mai 2023, 04:16
Postat de ionescugeorge77 pe 01 Mai 2023, 13:55

si hagi a fost un jucator mediocru ...a dat goluri cand echipa sa pierdea ...

tu ar trebui sa fi interzis si pe strada !!! mediocrule!

dobrin
dobrin  •  01 Mai 2023, 15:16

„Miraculos, a reușit o paradă monstruoasă la șutul lui Tavares! [...] Dar a ezitat la ieșirile la cornere și putea face mai mult la șutul de 2-1 al lui Alexis.” Cum s-ar zice pe la noi pe la bâlciul din Pișcani: „Miraculos, da' nu prea.”

golf_club
golf_club  •  01 Mai 2023, 14:44
Postat de beefree pe 01 Mai 2023, 13:43

Atat de senzational incat echipa lui a pierdut. Stiri *** :)))

Se vede cat fotbal stii, mai bine te abtii de la comentarii. Evolutiile portarilor pot fi evaluate si monitorizate de Instat, si alte procedee. De exemplu, unul din cei mai buni portari din Serie A este Carnesecchi de la Cremonese. Porarul e pe locul 2 in Italia, conform statisticilor. Si Cremonese a penultima clasata. Deeeeci, mai usor cu parerile cand habar nu ai cum sta treaba.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează